Serdar Dursun, Fatih Karagümrük'e transfer oldu
ensonhaber.com

Fenerbahçe, tecrübeli golcüsü Serdar Dursun'un Fatih Karagümrük'e olduğunu duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama şöyle:

2023-2024 sezonu yapılanmasına devam edilen takımımızda oyuncularımızdan Serdar Dursun, Fatih Karagümrük'e transfer olmuştur. Serdar Dursun'a bugüne kadarki emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

"Yuvana hoş geldin Serdar Dursun"

Fatih Karagümrük'ün paylaşımında ise "Yuvana hoş geldin Serdar Dursun" başlığıyla, "Taraftarımızın sevgilisi, eski golcümüz Serdar Dursun semte geri döndü. Milli futbolcumuz Serdar Dursun'a yuvana yeniden hoş geldin der, Karagümrük formasıyla gollerine kaldığı yerden devam etmesini dileriz" ifadeleri kullanıldı.

2021 yılında Darmstadt 98'den Fenerbahçe'ye transfer olan Serdar Dursun, çıktığı 64 maçta 19 gol atarken 9 kez de asist yaptı.

Serdar Dursun veda etti

Öte yandan Fatih Karagümrük'e transfer olan Serdar Dursun, Fenerbahçe'ye veda mesajı yayınladı.

İşte Serdar Dursun'un o paylaşımı:

Sevgili Fenerbahçe ailem. Güzel anılar güzel vedaları hak ediyor. 2 seneyi aşkın süredir sarı lacivertli formayı taşımak, Fenerbahçe için başarıdan başarıya koşmak benim için benim için büyük bir onurdu. Formayı üzerime giydiğim her saniyenin sonunda taraftarımıza koşmanın hayaliyle oynadım ve sizlerle Türkiye kupasını kazanmanın gururunu yaşadım.

Sizlerle paylaştığım bu süre benim için inanılmaz anılarla dolu. Öncelikle başkanımız sayın Ali Koç'a bana Fenerbahçe formasını giyme şansı verdiği için teşekkür ederim. Aynı zamanda birlikte mücadele tüm takım arkadaşlarıma, hocalarıma, yöneticilerimize, bütün Fenerbahçe çalışanlarına ve büyük Fenerbahçe taraftarına teşekkür ederim.

Hepinizi çok özleyeceğim, hoşça kalın...