TFF'den Fenerbahçe - Trabzonspor maçı ile ilgili açıklama
İHA

Fenerbahçe'den Trabzonspor maçının ardından çarpıcı açıklamalar gelmişti.

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, Trabzonspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunmuştu.

Erol Bilecik açıklamalarında, "Bu akşam, Türk futbolunda leke diyebileceğimiz bir akşam geride kaldı. Sistematik bir şekilde hakem atama mühendisliğine şahit olduk. Sosyal medya hesaplarımızdan yaptığımız açıklamalarla böyle olacağını tahmin etmiştik. Buna yardımcı olanlar, Türk futbolunun ne kadar zora girdiğini gösterdiler ve bizim de uğradığımız haksızlıklara bir halka daha eklediler.

Erol Bilecik: Elimizde kanıtlar var, açıklayacağız İZLE

TFF'den Fenerbahçe - Trabzonspor maçı ile ilgili açıklama

"ELİMİZDE BULUNAN BİLGİLERİ PAYLAŞACAĞIZ"

Trabzonspor'un zaten böyle bir şeye ihtiyacı yoktu. Önümüzdeki hafta elimizde bulunan bütün bilgi akışını paylaşmış olacağız. Bunun bir son bulması gerekir. Bu tip gecelerin, hadiselerin Türk futbolunda yaşanmaması gerekir." ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında oynanan Fenerbahçe - Trabzonspor müsabakasının ardından karşılaşma ile ilgili bir açıklama yayınladı.

TFF'den Fenerbahçe - Trabzonspor maçı ile ilgili açıklama

SUÇLAMALAR İLE İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

TFF resmi internet sitesinden yayımlanan açıklamada Fenerbahçe - Trabzonspor mücadelesinde ve ardından federasyon görevlilerine yapılan suçlamalarla ilgili inceleme başlatıldığı duyuruldu.

"TÜM FUTBOL KAMUOYUNU SAĞDUYULU OLMAYA ÇAĞIRIYORUZ"

TFF’nin konuyla ilgili yaptığı açıklamada “TFF olarak Spor Toto Süper Lig’de bu akşam oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçı öncesinde, sırasında ve sonrasında, resmi ve gayri resmi sosyal medya hesaplarında yer alan asılsız iddialarla ilgili, gerek kendi Hukuk Kurullarımız tarafından, gerekse 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında suç teşkil eden durumlara ilişkin, geniş kapsamlı inceleme başlatılmıştır.
Federasyonumuzun Yönetim Kurulu Üyelerine ve atadığı görevlilerine karşı yapılan, kabul edilemez suçlamalar nedeniyle, 6222’ye aykırı inceleme ve işlemler için de Cumhuriyet Savcılarımızı göreve davet ediyoruz.
Bu vesileyle, bir kez daha tüm futbol kamuoyunu sağduyulu olmaya çağırıyoruz” ifadelerine yer verildi.

TFF'den Fenerbahçe - Trabzonspor maçı ile ilgili açıklama

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)