Toulouse'un yeni başkanı Comolli oldu
ensonhaber.com

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç tarafından futbolun başına getirilen Damien Comolli, yaptırdığı transferlerle alınan başarısız sonuçlarda büyük pay sahibi olmuştu.

16 Ocak tarihinde taraftarların baskısına dayanamayıp istifa eden Fransız futbol adamı, bir süredir boştaydı. Damien Comolli, bu kez kulüp başkanı olduğu öğrenildi.

Toulouse'un yeni başkanı Comolli oldu

TOYLOUSE'UN YENİ BAŞKANI OLDU

Fransa Ligue 1'de sezonu son sırada tamamlayarak küme düşen Toulouse'un hisselerinin yüzde 85'inin bir süredir satılacağı biliniyordu.

Amerikalı yatırım grubu RedBird Capital tarafından satın alınan Fransız ekibinin yeni başkanı ise tanıdık bir isim oldu.

Damien Comolli, Toulouse'un başkanlık koltuğuna getirildi.

''TOULOUSE'NİN BAŞKANI OLMAK BİR ONUR''

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan 47 yaşındaki spor adamı, "Çok mutluyum. Toulouse FC gibi bir kulübün başkanı olmak bir onurdur. Toulouse, olağanüstü bir şehir. Bu şehrin futbol kulübünün başarılı olması için kapasitesi ve fırsatı var. Bu şehirde eşsiz yetenekler var ve enerjimizi buradaki genç oyuncuları yetiştirme konusunda harcayacağız. Kulübün çok büyük potansiyeli var. Antrenörler, oyuncular ve RedBird ile birlikte burada çok başarılı bir kulüp oluşturma konusunda kararlıyız." ifadelerini kullandı.

Toulouse'un yeni başkanı Comolli oldu