Uğur Dündar'dan hakemlere tepki: Özür dileyip hemen bırakın

Merkez Hakem Kurulu'nun Galatasaray-Antalyaspor maçındaki penaltı pozisyonunu konuştuğuna dair bir görüntü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Haber Merkezi Haber Merkezi

27. haftada oynanan Galatasaray-Antalyaspor maçında verilen penaltıya dair yapılan MHK toplantısı, sosyal medyada sızdırılmış ve gündeme bomba gibi düşmüştü.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, sosyal medya platformu üzerinden Galatasaray-Antalyaspor maçındaki hakem tartışmalarına dair çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

Gündeme bomba gibi düşen video: MHK'nin Galatasaray - Antalyaspor toplantısında konuşulanlar

"Özür dileyip bırakın"

Maçı yöneten hakemler Abdülkadir Bitigen ve Özgür Yankaya'nın aldığı tartışmalı kararlar üzerine Dündar, şunu söyledi:

“Abdülkadir Bitigen ve Özgür Yankaya eğer onurlu insanlarsa, ligin kaderini belirleyen (gerekçesini açıklayamadıkları) o yanlış kararları nedeniyle bugün spor kamuoyundan özür dileyip hakemliği bırakırlar!”

Bu açıklama, maç sonrası hakemlerin performansı ve aldıkları kararlar hakkındaki eleştirilerin giderek arttığı bir dönemde geldi.

Kaynak: Ensonhaber Haber Merkezi