Uğur Dündar'dan Galatasaray'ın açıklamalarına yanıt
ensonhaber.com

Süper Lig'de şampiyonluk için kıyasıya bir yarış halinde olan Galatasaray ile Fenerbahçe, 7 Nisan Pazar akşamı saat 21.30'da Şanlıurfa'da Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek.

Bu müsabaka öncesinde sarı-lacivertliler sahaya U19 takımıyla çıkma kararı alırken iki camia arasındaki gerilim yükseliyor.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan, Galatasaray Kadın Voleybol maçının ardından bir üyelerinin saldırıya uğradığını açıkladı.

"Uğur Dündar ve benzeri bağnaz, provokatör sözde yöneticiler"

Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, sarı-kırmızılıların resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Dün akşam bir üyemiz 14 yaşındaki kızıyla birlikte Galatasaray Kadın Voleybol Takımımızın maçının çıkışında yaklaşık 40 kişilik bir grubun saldırısına uğramıştır. Ufacık kıza vuracak kadar alçaklaşan bu eşkıyalar, kardeşlerimizin ellerindeki pankartları da gasp etmişlerdir. Tesadüfen oradan bir trafik polisi geçmiyor olsa belki de bugün geri dönülemez sonuçlardan bahsediyor olacaktık. Kulübümüz bu yağmacıların, azmettiricilerinin ve onları provoke eden kişilerin peşini hukuki yoldan asla bırakmayacaktır. Başkanımız itidal vurgusu yaparken tam olarak da bu ve benzeri muhtemel olaylardan endişesini dile getirmiştir. Ancak eş zamanlı olarak dün akşam bir yayında da takip ettiğimiz taassubun vücut bulmuş hali Uğur Dündar ve benzeri bağnaz, provokatör sözde yöneticiler olayları bu noktaya getirmek için çaba göstermektedir. Bu sinsi ve başarı için her yolu mübah sayan anlayışla mücadele etmeye devam edeceğiz. Siz ne yaparsanız yapın ülkeye ektiğiniz nefret tohumlarını teker teker söküp atacağız. Beslendiğiniz nefret dilini Türk sporundan sileceğiz.

"Yönetici kılıklı holigana sözlerini misliyle iade ediyorum"

Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan'ın açıklamaları sonrası Uğur Dündar'dan cevap geldi.

Uğur Dündar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

Kendilerine yönelik hiçbir kötü söz söylemediğim halde şahsıma saldıran yönetici kılıklı holigana sözlerini misliyle iade ediyorum.