Vedat Muriç: Lazio 20 milyon euro ödedi, bu büyük bir para
ensonhaber.com

İtalya Serie A takımlarından Lazio'ya 20 milyon euro bedelle transfer olan Vedat Muriç şu ana kadar beklentileri karşılayamasa da bundan sonraki süreç için umut vermeye ve takım arkadaşlarını inandırmaya devam ediyor.

Lazio'da son dönemde ilk 11'de forma şansı bulmaya başlayan Vedat Muriç, Udinese maçında de maça 11'de başladı ve 66 dakika sahada kalmasına rağmen takım arkadaşlarını etkilemeyi başardı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Marusic, Vedat Muriç'in performansından memnuniyet duyduklarını ifade etti. Vedat'ın Lazio'ya katkı sağladığını belirten Marusic, "Lazio olarak Şampiyonlar Ligi hedefimize yürüyoruz ve herkese ihtiyacımız var. Vedat Muriç de Udinese karşısında mükemmel bir iş çıkarttı, takım olarak Muriç'e güveniyoruz" dedi.

Lazio'nun Udinese'yi 1-0 yendiği karşılaşmada Vedat Muriqi takım arkadaşlarının takdirini kazansa Lazio için çok daha fazlasını yapabileceğine inanıyor.

Vedat Muriç: Lazio 20 milyon euro ödedi, bu büyük bir para

"BÜYÜK BİR PARA ÖDENDİ"

Lazio'nun kendisi için 20 milyon euroluk bonservis bedeli ödemesinin ağırlığını sırtında taşıyan Vedat Muriç, "Lazio'ya geldiğimde insanların benden çok şey beklediğini biliyordum. Kulüp, benim için yaklaşık 20 milyon euro ödedi, bu büyük bir para... Maalesef sezon başından bu yana yaşadığım sakatlıklardan dolayı biraz zorlandım, ardından Kovid-19 ve Türkiye'den İtalya'ya adaptasyon sorunları da yaşadım. Birçok eleştiri geldi. Bir forvet ve gol atmam gerektiğini biliyorum, Skor yapmasam bile her zaman takıma yardım etmeye çalışıyorum. Kendimi geliştirmeye ve takım arkadaşlarıma yardım etmeye devam edeceğim" dedi.