Yılmaz Vural'dan Löw açıklaması
ensonhaber.com

TFF 2. Lig takımlarından Sakaryaspor ile anlaşamayan Yılmaz Vural, katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu.

Deneyimli teknik adam Yılmaz Vural, A Spor'da katıldığı programda TFF 2. Lig ekibi Sakaryaspor'dan aldığı teklifi ve neden anlaşamadığını açıkladı.

Sakaryaspor ile anlaşamamasının nedeninin para olmadığını ifade eden Yılmaz Vural, "Biz Adapazarlılar kendi konularımızı kendi aramızda çözeriz. Duyduğum bir şey var, üzüldüm. Herkes bir takım tutar, benim takımım Sakaryaspor'dur. Ben oraya bir kez gittim, sıfır kuruş aldım, kendi cebimden verdim. Yine ihtiyaç olmuş, Milli Takım, Fenerbahçe derken 2. Lig'den bir takımda çalışmak istemezdim. Küçümsemekten değil.

Yılmaz Vural'dan Löw açıklaması

"EKONOMİSİ DAHA İYİ OLAN YERLERDE ÇALIŞALIM"

Ekonomisi daha düzgün, imkanları daha iyi olan yerlerde çalışalım. Antrenörlük hayatımızın sonlarına gelmek üzereyiz. Sakaryaspor ortaya çıkınca gerisi teferruat. 2. Lig, benim gibi bir hocaya ekonomik olarak imkan sunacak durumda değil zaten.

Ne verirse versin imkan bizi tatmin etmez. Hoca bilmem ne istemiş diyorlar, alakası yok. Maça gittik, 10-15 bin kişi vardı. Stadyuma girince yer yerinden oynadı. Bana bu kadar sevgi bahşeden, ait olduğum, büyüdüğüm, tuttuğum takım... Sanki ben para söylemişim de anlaşamamışız gibi sözler beni üzüyor. Başkanla konuştuk. Onlar kendi tasarruflarını kullanmışlar. Başkan bana 'Seni arayacağım' dedi. Arabayla İstanbul'a dönüyordum. İrtibat kuramadık herhalde." diye konuştu.

Yılmaz Vural'dan Löw açıklaması

"LÖW GEÇEN GÜN BENİ ARADI"

Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında yer alan Joachim Löw ile ilgili de konuşan Vural, "Joachim Löw benim arkadaşım. Geçen gün beni görüntülü aradı sohbet etmek için ama telefona çıkmadım. Bana selam söylemiş." dedi.

Yılmaz Vural'dan Löw açıklaması