Gökhan, Caner ve Mert Hakan F.Bahçe'de
ensonhaber.com

Fenerbahçe, teknik direktör Erol Bulut ile anlaşmaya varıldığını resmen açıklamasının ardından bugün transferlerini duyurmaya başladı.

"SEVGİ LİMİT TANIMAZ"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından "harcama limitlerine" takılan Fenerbahçe, buna rağmen "Sevgi limit tanımaz" paylaşımının ardından Mert Hakan Yandaş ile anlaşıldığını duyurdu. Tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe, Mert Hakan'ı resmen açıkladı - İZLE

Kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçe bir oyuncuya talip olursa o oyuncu mutlaka çubuklu formayı giyecektir." ifadeleri kullanıldı.

YENİ SEZON FORMASI DA TANITILDI

Fenerbahçe'nin paylaştığı videoda yeni sezon formasının olması da dikkat çekti.

Gökhan, Caner ve Mert Hakan F.Bahçe'de

GÖKHAN GÖNÜL DE AÇIKLANDI

Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi hesabından yaptığı açıklamayla Gökhan Gönül'ün de sarı-lacivertli takıma geri döndüğünü duyurdu.

Kulüp transferi "Her yarım kalan hikaye, mutlu bir sonu hak eder." yazısıyla açıkladı.

Gökhan, Caner ve Mert Hakan F.Bahçe'de

Öte yandan sarı-lacivertlilerin paylaştığı videoda, Gökhan Gönül'ün Benfica maçında giydiği formayı öperek çıkartıp, yeni sezon formasını sırtına geçirmesi dikkat çekti.

Fenerbahçe Gökhan Gönül'ü açıkladı - İZLE

1+1 YILLIK ANLAŞMA

Fenerbahçe, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Kulübümüz Gökhan Gönül’ü 1+1 yıllığına renklerine bağladı.

Çubuklu formamız altında 9 sezonda 6 şanlı kupa kazanan Gökhan Gönül’e, Saracoğlu çimlerinde taraftarlarımızın limit tanımayan sevgisi ve desteğiyle yaşanacak nice başarılar diliyoruz.

Yuvana hoş geldin Gökhan Gönül!

"ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİM"

Transferin açıklanmasının ardından Fenerbahçe Televizyonu'na telefonla bağlanan Gökhan Gönül, "Ailesinden uzak kalmış yuvasına dönen biri olarak bu kadar heyecanlandığım bir gün olmadı. Bana bu formayı nasip eden Allah'a, sonrasında Başkan Ali Koç ve Emre Belözoğlu'na teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Fenerbahçe'ye şampiyonluklara katkı vermek için geldiğini söyleyen tecrübeli sağ bek, "Ben buraya kazanılacak olan şampiyonluklara katkı vermek için geliyorum. 9 sene boyunca burada top oynadım. Sahada bu forma için neler yapabileceğimi taraftarlar çok iyi biliyorlar. Yine aynı Gökhan'ı izleteceğime kimsenin şüphesi olmasın." şeklinde konuştu.

Gökhan, Caner ve Mert Hakan F.Bahçe'de

CANER ERKİN DE AÇIKLANDI

Öte yandan sol bek arayışlarına devam eden Kanarya, eski futbolcusu Caner Erkini de sosyal medya hesabından duyurdu. Videoda döneminin sevilen dizisi Ezel detayı da dikkat çekti.

Fenerbahçe, 31 yaşındaki sol bek ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'den Caner'e Ezel'li karşılama - İZLE

"ÇOCUKLUK AŞKIMA DÖNDÜM"

FB TV'de transferini değerlendiren Caner Erkin, "Camiama, en sevdiğim yere, çocukluk aşkıma geri döndüğüm için farklı duygular içindeyim. Aşırı mutluyum. Fenerbahçe'ye gelmeyi çok istiyordum. Transferle ilgili hiçbir sıkıntı yoktu. Fenerbahçeli olduğumu herkes bilir. Bunu söylememe gerek yok herhalde. Çok basit bir transfer süreci oldu. Gelmeyi çok istiyordum. Emre Ağabey ve başkanımıza teşekkür ediyorum. Beni ne kadar istediklerini, bana ne kadar değer verdiklerini gösterdikleri için. Çok sağolsunlar. Ben bu değere, camiamıza, taraftarımıza en iyi şekilde karşılık vereceğim." ifadelerini kullandı.

Gökhan, Caner ve Mert Hakan F.Bahçe'de

"GERİ DÖNMEK İSTEDİM! TUTKUM HEP AYNIYDI"

Fenerbahçe'den ayrılığıı ve geri dönüşünü yorumlayan Caner, "4 senelik ayrılık oldu. Buradan bakmak gerekirse, profesyonel hayatıma devam etmek zorundaydım. Böyle bir karar oldu. Ondan önce Inter macerası oldu. Yine ben Fenerbahçe'ye dönmek istedim. Farklı sebeplerden dolayı, onları da konuşmamıza gerek yok. Sonuçta yine buluştuk. Fenerbahçe'ye olan bağım, Fenerbahçe'ye olan tutkum aynı şekilde devam etti. Profesyonel futbolcular olduğumuz için ben her oynadığım kulüpte elimden gelen her şeyi vermeye çalıştım. Hem çocukluk aşkım, hem o süreden gelen süreçte artık bütün her şeyimle artık... Fenerbahçe'de bırakmak istiyorum futbolu. Beni yine aynı Caner Erkin! Daha fazlasını veren, her şeyiyle kulübe hizmet eden Caner olarak görecekler. Bundan şüpheleri olmasın." açıklamasını yaptı.

Son olarak taraftara da seslenen Caner, "Çok büyük camiayız. Biz Fenerbahçeyiz. Her şeyin üstesinden geliriz. Birlik olalım. Hep beraber olalım. Çok büyüğüz, daha da büyüyelim." sözleriyle konuşmasını noktaladı.