Fernando Muslera'nın yeni maaşı belli oluyor! Galatasaray son teklifini yaptı
ensonhaber.com

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da gözler Fernando Muslera'nın geleceğine çevrilirken yönetimden, kontratı sezon sonunda bitecek Uruguaylı eldivenin geleceğiyle ilgili flaş bir hamle geldi.

2 yıllık öneri

Dursun Özbek başkanlığındaki Galatasaray yönetimi, yaklaşık 13 yıldır sarı-kırmızılı formayı terleten kaptanı ile resmen yeni sözleşme görüşmelerine başladı.

Teknik direktör Okan Buruk'un da kalması yönünde rapor verdiği Muslera'ya 2 yıllık kontrat önerildi.

Takvim'in haberine göre; menajeri İstanbul'a davet edilen Muslera'ya ayrıca 2 yıl için 3 milyon euro bütçe ayrıldığı da bildirildi.

178 maçta kalesini gole kapattı

Galatasaray'da 497 maça çıkan Muslera, 528 gole engel olamadı. 37 yaşındaki file bekçisi, 178 maçta kalesini gole kapattı.

Ayrıca bu sezon Cimbom'un oynadığı 28 maçta gol beklentisi 20.5 olurken, kalesinde 15 gol gördü.

Bu durum, Aslan'ın en yakın takipçisi Fenerbahçe'de ise 17.7 gol yeme beklentisi ve yenilen 22 gol olarak dikkati çekti. Taraftarlar da Muslera'nın kalmasını istiyor.

Sezon sonu kararını verecek

Fernando Muslera, bu sezon Galatasaray'dan 2.5 milyon euro sabit ücret elde ediyor. Kontratı belirlenen şartlara göre uzatırsa, 2 milyon euro fedakarlığa da imza atmış olacak.

Başarılı eldiven sezon sonuna kadar bütün teklifleri reddetse de yönetimin bu son hamlesi sonrası nasıl cevap vereceği merak ediliyor.