Fredrick Midtsjö'ye 5 takım birden talip oldu
ensonhaber.com

Yaz döneminde hareketli bir gündem geçiren ve kadrosunu yıldız isimlerle güçlendiren Galatasaray, mevcut rotasyonunda yer açmak için çalışmalarına devam ediyor.

Yunus Akgün'ü İngiliz ekibi Leicester City'ye kiralayan sarı-kırmızılı takım, bir vedaya daha hazırlanıyor. Milli futbolcunun ardından Fredrick Midtsjö ile de yolların ayrılması bekleniyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Galatasaray'ın Molde'yi 3-2 mağlup ettiği maçta attığı son dakika golüyle rövanş öncesinde takımına büyük bir avantaj getiren Norveçli futbolcunun transfer olması öngörülüyor.

Pendikspor, ciddi şekilde istiyor

Orta saha oyuncusu ile 5 takım birden ilgileniyor. Süper Lig ekiplerinden Pendikspor, Norveçli futbolcuyla ciddi şekilde ilgileniyor.

İstanbul ekibi, 30 yaşındaki futbolcunun transferi için temaslarına devam ediyor.

Kayserispor, transfer tahtasının açılmasını bekliyor

Midtsjö ile Pendikspor dışında; Samsunspor, Başakşehir ve Verona da ilgileniyor. Transfer tahtası kapalı olan Kayserispor da transferi açması durumunda deneyimli orta saha oyuncusu için hamle yapmayı planlıyor.

28 maçta 2 gol attı

Geçtiğimiz transfer döneminde Hollanda ekibi AZ Alkmaar'dan 3.5 milyon euro bonservise bedeli karşılığında kadroya katılan ve 2025 yılına kadar sözleşme imzalanan 30 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı formayı 28 kez giydi.

Midtsjö, bu maçlarda 2 gol ve 2 asistle mücadele etti.