Galatasaray, Dembele için Lyon'a ilk teklifini yaptı
ensonhaber.com

Ocak ayındaki transfer dönemi için sıkı bir çalışma yapan Galatasaray'ın, forvet öncelikli girişimleri hız kesmeden devam ediyor.

Sarı-kırmızılılar, menajeriyle İstanbul'da söz kesilen yıldız futbolcu konusunda konusunda çemberi daha da daraltmak amacıyla harekete geçti.

5 milyon euro teklif edildi

Moussa Dembele'nin kulübü Lyon'la ilk teması gerçekleştiren Galatasaray yönetiminin, sezon sonunda kontratı bitecek olan 26 yaşındaki santrforun bonservisine 5 milyon euro teklif ettiği öğrenildi.

Şimdi Lyon'un vereceği cevap bekleniyor, ancak Fransız kulübüne yakın kaynaklar, bu teklifin büyük ihtimalle kabul edilmeyeceğini belirtiyor.

Galatasaray, Dembele için Lyon'a ilk teklifini yaptı

Galatasaray'a evet dedi

Galatasaray'a "Evet" diyen Moussa Dembele'nin, ocakta sarı-kırmızılı formayı giymesi için resmi operasyona start verildi.

Galatasaray cephesi ise oyuncuyla yapılan anlaşmayı bir koz olarak kullanacak. Sarı-kırmızılıların ocak ayı itibarıyla Dembele ile resmen protokol imzalayıp, temmuz ayında bonservis bedeli ödemeden renklerine bağlama seçeneği bulunuyor.

Galatasaray, Dembele için Lyon'a ilk teklifini yaptı

Lyon yeni sözleşme teklif etti

Lyon'un yetkilileri ise Fransız golcüye yeni bir mukavele önerip, bu tehlikeyi bertaraf etmenin hesapları içinde. Ancak Dembele'nin, Lyon'la yeni bir sözleşme fikrine sıcak yaklaşmadığı da gelen haberler arasında.

Galatasaray yönetimi, Lyon'dan olumsuz yanıt gelmesi halinde, pazarlıkları daha da sıklaştırarak süreci hızlandırmayı hedefliyor.

Galatasaray, Dembele için Lyon'a ilk teklifini yaptı