Rıdvan Yılmaz'a Stuttgart kancası
ensonhaber.com

Beşiktaş'ta sezonun bitimiyle birlikte yuvadan uçması beklenen Rıdvan Yılmaz'a bir kulüp daha talip oldu. Alman kulübü Stuttgart'ın, 20 yaşındaki genç sol bek için siyah-beyazlı yönetime 7.5 milyon euro civarında bir teklif sunduğu öğrenildi.

Tekliflerin artmasıyla birlikte eli güçlenen Beşiktaş yönetimi, 2023 Haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan Rıdvan Yılmaz için 10 milyon euro talep etti.

Rıdvan Yılmaz'a Stuttgart kancası

FRANSIZLAR DA İSTİYOR

İki kulübün yetkililerinin önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelecekleri öğrenildi. Rıdvan'a Fransa Ligi'nden birçok takımın özellikle Lyon'un ilgisi çok fazla.

Rıdvan'dan maksimum gelir elde etmek isteyen Beşiktaş yönetimi de hiçbir kulübe kesin bir cevap vermiş değil. Ancak özellikle nisan ayında Rıdvan'ın durumunun daha belirgin bir hale gelmesi hatta gideceği kulübün netleşmesi bekleniyor.

CİDDİ TEKLİFLER VAR

Başkan Ahmet Nur Çebi de geçtiğimiz haftalarda Rıdvan Yılmaz ve kaleci Ersin Destanoğlu'na ciddi tekliflerin olduğunu açıklamıştı.

Beşiktaş'ın geçen sezonki şampiyonluğunda büyük katkısı olan Rıdvan, bu sezon 27 resmi maçta görev yaptı. Bu maçların 21'ine 11'de başladı.

Rıdvan Yılmaz'a Stuttgart kancası