Süper Lig'in devi Edin Visca için devrede! Bize gel...
ensonhaber.com

Trabzonspor'a transfer olmadan önce sakatlık sorunu yaşamayan Edin Visca, yaşının ilerlemesiyle de birçok kez problem yaşadı.

Başarılı Boşnak oyuncu, sakatlıklara rağmen Trabzonspor'da gösterdiği performans ile alkış topladı. Bu sezon ligin geride kalan 4 haftasında bordo-mavili forma için mücadele eden Visca, eski takımının yeniden radarına girdi.

Eski takımına dönebilir

Gol atma yeteneği ve asistleriyle Süper Lig'in büyük kulüplerinin dikkatini çeken ve bir dönem Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile adı anılan Visca'nın Başakşehir ile adı anılıyor.

Trabzonspor'da Nenad Bjelica'nın planlamasında yer almakta zorlanan Visca için Başakşehir'in bir alternatif olduğu belirtildi.

Teknik direktör Çağdaş Atan'ın da başarılı futbolcuyu İstanbul temsilcisinin yönetiminden ısrarla istediği biliniyor.

Başakşehir'in ihtiyacı var

Ligde 3 hafta boyunca gol atamayan Başakşehir'in, gol yollarını güçlendirmek amacıyla Visca'yı transfer etmek istediği öğrenildi. Boşnak futbolcu, Başakşehir kariyerinde 110 gol ve 118 asist gibi etkileyici bir performans ortaya koymuştu.

33 yaşındaki oyuncu için Trabzonspor yönetimi ve teknik ekibinin vereceği karar Visca'nın geleceğini etkileyecek.

Başakşehir'deki 11 yıllık kariyeri boyunca sadece 21 maç kaçıran Boşnak oyuncu, Trabzonspor'da yaşadığı çeşitli sakatlıklar nedeniyle tam 39 maçı kaçırdı. Bu sezon ise 3 maçta forma giyen deneyimli oyuncu, 1 asist yapma başarısı gösterdi.

Ercan Ertan - Ensonhaber.com