Emina Jahovic: Oruç tutuyorum
ensonhaber.com

Mustafa Sandal ile 12 yıl evli kalan ve nafakasını ödemediği gerekçesiyle iki çocuğunun babasıyla icralık olan Sırbistanlı Emina Jahovic, önceki akşam Etiler'de görüntülendi.

Katıldığı iftar sonrası mekan çıkışı görüntülenen Emina Jahovic, Ramazan ayıyla ilgili konuştu. Güzel şarkıcıcı, Ramazan ayında manevi olarak rahatladığını söyledi.

"Ramazan beni rahatlatıyor"

Oruç tuttuğunu söyleyen Boşnak kökenli Sırp şarkıcı, "Oruç tutuyorum. Ramazan ayı beni manevi olarak çok rahatlatıyor, oruç benim huzurum.

"Formda tutuyor"

İftar sonrasında da formumu korumak için yürüyüş yapıyorum." diye konuştu.

İftardan sonra Sırp müzikleri dinliyor

Yürüyüş sırasında genelde Sırp müzikleri dinlemeyi sevdiğini söyleyen şarkıcı, "Yakında yeni bir şarkı yapacağım. Bitirme aşamasındayım." ifadelerini kullandı.

Emina Jahovic: Oruç tutuyorum

Nafaka krizi sürüyor

Mustafa Sandal ve Emina Jahovic, 2018'de evliliklerini sonlandırmıştı. Şubat ayında iki aylık nafakasını alamadığı için Mustafa Sandal'ın evine icra memurlarını gönderen Jahovic'in bu hamlesi Sandal'ı kızdırmış ve ünlü şarkıcı da eski eşine her ay ödediği 15 bin TL'lik nafakanın iptali için dava açmıştı.

Mustafa borçlu

Sandal, eski eşinin Çubuklu Vadisi'ndeki evinin kira gelirini alma hakkından mahrum edilmesini istemiş, Jahovic ise davanın reddine başvurmuştu. Sırp şarkıcı Emina Jahovic (40), sonrasında ise yıllarca evli kaldığı, çocukları Yaman ve Yavuz'un babası Mustafa Sandal'ın (52) toplam 1 milyon 105 bin 863 TL'lik nafaka borcu olduğunu iddia etmişti.

Sandal'la ayrılmasına rağmen Emina Jahovic, Türkiye'yi bırakıp ülkesine dönmedi.

Emina Jahovic: Oruç tutuyorum

Emina Jahovic: Oruç tutuyorum

Emina Jahovic: Oruç tutuyorum