Eski Türkiye güzeli Arhan Mavitan soyuldu

Eski Türkiye güzeli Arhan Mavitan soyuldu

1973 yılı Türkiye güzeli seçilen ve uzun yıllar podyumlarda fırtına gibi esen Yıldız Arhan Mavitan'ın Bodrum Torba Mahallesin de bulunan villasına hırsızlar girdi. Evli ve 2 çocuk annesi olan Arhan yurtdışında bulunduğu sırada evine giren hırsızlar evdeki eşyaları çaldıktan sonra Arhan'ın arabasını çalarak kayıplara karıştı. Bahçe tellerini kesen hırsızlar evin bütün camları otomatik pergule olduğu için arka mutfak kapısının demir parmaklıklarını kırarak içeri girdi. Evde bulunan 2 plazma televizyonu ve 50 bin TL'lik ziynet eşyalarını alan hırsızlar daha sonra Ünlü manken'e ait arabayı da alarak kaçtı. Karşı komşusunun arabanın site önünde olmadığını fark etmesi sonucu eve bakmasının ardından evin camının açık olduğunu görerek polise haber verdi. Olay yeri inceleme ekipleri eve gelerek incelemelerde bulundu. Evinin soyulduğunu duyan ünlü manken ise apar topar Türkiye'ye döndü. Ünlü iş adamı Ahmet Mavitan ile evli olan Arhan daha sonra evine güvenlik sistemi ile döşedi.

ÇALDIKLARI ARABANIN CAMINI KIRIP TEKMELEDİLER

Bodrum'dan kaçan hırsızlar Milas Dibek deresi köyü mezarlığına arabayı bıraktıktan sonra aracı terk etmeden öncede arabanın camlarını kırıp tekmeledikleri de öğrenildi. Ünlü manken Yıldız Arhan Mavitan İha muhabirine yaptığı açıklamada hırsızların evin arka bahçesindeki pencerenin asma kilidini kırdıklarını belirterek "asma kilidi kırıp içeri giriyorlar. Arabanın anahtarını buluyor. Arabayı alıyor, Televizyonları alıyor, alacaklarını alıyor hain ondan sonra basıp kayıplara karışıyor. Arabayı ise Milas Dibeklidere köyünde mezarlığa bırakıyor. O kadar hain bir insan ki arabanın arka camını kırıyor, arka kapıyı tekmeliyor bu nasıl bir hainliktir. Madem soydun eve girdin hırsızlığını yaptın malıma neden bu kadar zarar veriyorsun" ifadelerini kullandı.

BODRUM'DA SOYULMAYAN EV KALMADI

Bodrumda soyulmadık ev kalmadığını sözlerine ekleyen Arhan "Artık sabrımız kalmadı. Bodrum'da soyulmadık ev kalmadı. Torba mevkisinde soyulmadık ev kalmadı. Soyulmayan ev varsa zaten parmakla gösteriliyor. Buna kim dur diyecek? Hakikaten bu hainlik insanların canını yakıyor. Hükümete sesleniyorum artık buna bir dur diyin. 26 ekim sabaha karşı 3 sıralarında sitenin girişinde bulunan telleri kesiyor. Evin içerisine giriyor ve içerde değerli eşya arıyor evin altını üstüne getirip kaçmışlar"dedi.

Öte yandan Bodrum'da yaz aylarında ise bir çok ünlünün evine hırsız girmişti. Eski Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Şen'in evine giren hırsızlar ise Şen'in saattini ve bir çok değerli eşyasını çalmışlardı. Göltürkbükü beldesine tatile gelen manken Berna Arıcı, modacı Tuğçe Önal ve tiyatro oyuncusu Tuğçe Koça'nın kiraladıkları lüks villaya hırsız girmişti. Sosyetenin mekanları olan Yalıkavak, Gümüşlük ve Göltürkbükü beldelerinde bir çok jet sosyetenin evide hırsızlar tarafından soyulmuştu.