İbo'nun ilk eşi Adalet Tatlı da hastanede - Foto Galeri

İbo'nun ilk eşi Adalet Tatlı da hastanede - Foto Galeri

Tatlıses'in tedavi gördüğü Maslak Acıbadem Hastanesi'nde, yoğun bakım ünitesine yakın bir odada kalan Adalet Tatlı, ilk kez dün görüntülendi. Tatlı, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına "Beni neden çekiyorsunuz?" diyerek tepki gösterdi.

Adalet Tatlı'nın fotoğrafları...

ÇOK SEVİYORUM

İbrahim Tatlıses'in yattığı hastaneye ziyaretçi akını sürüyor. Emrah ve Hande Yener, olayın dördüncü günü hastanedeydi. Emrah, "İbrahim Ağabey'i çok seviyorum. Annemle birlikte geçmiş olsuna geldim. Sağlığı iyiye gittiği için mutluyuz" dedi. Yener ise "İbrahim Tatlıses ve Damla'ya (Buket Çakıcı) geçmiş olsuna geldim. Derya Tuna ile görüştüm. İbrahim Bey'le konuştuğu için çok mutlu ve çok heyecanlı. Tüm aile oldukça umutlu. İnşallah daha iyi olacaklar" diye konuştu.

BU KONUDA KONUŞMAK İSTEMİYORUM

İbrahim Tatlıses'in sevgilisi Ayşegül Yıldız, dün de hastaneden ayrılmadı. Çok yorgun olduğu gözlenen Yıldız, yoğun bakım ünitesinde Derya Tuna ile tartıştığı iddiası hakkında yorum yapmaktan kaçındı. Yıldız, "Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum" diyerek gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

ÜZERİMDE BÜYÜK EMEĞİ VAR

İbrahim Tatlıses'in dünkü ziyaretçileri arasında Hadise de vardı. Saldırı haberini Belçika'da öğrendiğini belirten Hadise, "İşlerim yoğun olduğu için bugün (dün) ziyarete gelebildim, akşam da Belçika'ya dönüyorum" dedi. Derya Tuna ve Perihan Savaş ile görüştüğünü, içeride çok pozitif bir enerji olduğunu ifade eden ünlü şarkıcı, "İbrahim Tatlıses'in üzerimde çok büyük emeği ve desteği var. En kısa zamanda aramıza dönecektir. Onu tekrar sahnelerde göreceğiz" diye konuştu.