İvana Sert'in yoksulluk nafakası talebine ret
ensonhaber.com

ivana-sert

İş adamı Yurdal Sert ile boşanma davasında istediği tazminatı alamayan İvana Sert, Yargıtay'a yaptığı karar düzeltme talebinden de umduğunu bulamadı. Sert'in yüksek tazminat ve yoksulluk nafakası talebi reddedildi.

OĞULLARININ VELAYETİ ANNEYE VERİLDİ

Sosyetik güzel İvana Sert ile iş adamı eşi Yurdal Sert arasındaki boşanma davasının 10'uncu duruşmasında İstanbul Aile Mahkemesi, çiftin boşanmasına; oğulları Kanyon Ateş'in velayetinin de annesine verilmesine hükmetmişti.

İvana Sert'in özel pozları GALERİ

100 BİN LİRALIK YOKSULLUK NAFAKASI İSTEDİ

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre, İvana Sert'in aylık 100 bin liralık yoksulluk nafakası talebini reddeden mahkeme, toplam 400 bin lira tazminat ve oğluna da aylık 5 bin lira iştirak nafakası ödenmesine karar vermişti.

YARGITAY REDDETTİ

Ancak İvana Sert, bu tazminatı az bulup yoksulluk nafakası verilmemesi kararını da beğenmeyince Yargıtay'a başvurmuştu. Ancak Yargıtay kararı onamış; 100 bin liralık yoksulluk nafakasını reddetmişti.

İvana Sert'in yoksulluk nafakası talebine ret

Yargıtay 2. Hukuk Dairesi'nin kararına avukatı Kezban Hatemi kanalı ile itiraz eden ve karar düzeltme talep eden İvana Sert, tazminatın yükseltilmesini, yoksulluk nafakasına da karar verilmesini istedi.

DÜZELTME TALEBİ DE REDDEDİLDİ

Evlilik boyunca yaşadığı hayata eşdeğer bir hayat yaşamak istediğini, bunun için de yoksulluk nafakasının gerekli olduğunu kaydeden Sert, Yargıtay kararında maddi meselelerin takdirinde hata yapıldığını söylemişti. Fakat İvana Sert'in büyük umut bağladığı karar düzeltme talebi reddedildi.

Mahkeme kararı kesinleşince kararı veren yerel mahkeme nüfus müdürlüğüne tarafların boşandığını bildirdi. Bundan böyle İvana Sert'in kimliğinde medeni hali bekâr yazacak.

İvana Sert'in yoksulluk nafakası talebine ret

Ivana Sert'ten Sharon Stone pozu İZLE