Karagül'ün yapımcısı Şükrü Avşar'dan flaş açıklama

Karagül'ün yapımcısı Şükrü Avşar'dan flaş açıklama

Reytinglerde "Kurtlar Vadisi"ni geride bıraktığı için yeni sezon için bütün kanalların peşine düştüğü "Karagül", yine FOX kanalıyla anlaşma tazeledi.

"PARA İÇİN KANAL DEĞİŞTİRMEK İSTEMEDİM"

Ece Uslu, Özcan Deniz, Yavuz Bingöl, Mesut Akusta ve Şerif Sezer'in başrolünü oynadığı dizinin transfer süreci ve ücreti dizi dünyasında son günlerin bir numaralı konusu oldu. Dizinin bölüm başına 1 milyon 800 bin TL'lik rekor bir ücretle transfer olduğu gündemdeydi. Ancak dizinin yapım şirketinin patronu Şükrü Avşar, "Bölüm başına 1 milyon 500 ve üstü teklifler aldık, doğrudur. Fakat etik olarak başka kanala geçmeyi doğru bulmadım. Para için bize inanan kanalı bırakmak istemedim. Bunu ihanet gibi gördüm ve 1 milyon 250 bine aynı adreste kaldık" dedi.

"YETENEKLİ GENÇ KIZ ARIYORUZ"

Dizinin yeni bölümleriyle ilgili tüyoları anlatan Avşar, "Özcan Deniz Star TV'nin dizisinde rol alacağı için Karagül'e yeni yayın döneminde 3 bölüm sonra veda edecek. Hasta olarak geldiği için ölecek. Yavuz Bingöl'ün de senaryodaki hikayesi bitti. Yavuz'un ve Oğuz komutanın kızları diziye dahil olacak. Bu nedenle yeni, yetenekli genç kızları kadroya alacağız. Bu konuda yeni isimlere kapımız açık" diye konuştu.