Mahsun Kırmızıgül müziğe dönüyor
ensonhaber.com

90'lı yıllarda Alem Buysa Kral Sensin türküsü ile piyasaya çıkan sonrasında bir çok albüm çıkaran Mahsun Kırmızıgül, 13 yıl ara verdiği müzik çalışmalarına yeniden başlıyor.

"HASRET GİDERECEĞİZ"

2006 yılında çıkardığı ‘Dinle’ albümünden sonra sinemaya ağırlık veren Mahsun Kırmızıgül, “Yorumcu olarak sahnede olmak özlediğim bir duyguydu. Sevenlerimle, müzik dolu projelerimle hasret gidereceğiz.” dedi.

İŞTE KIRMIZIGÜL'ÜN SOSYAL MEDYADAN YAPTIĞI PAYLAŞIM:

"BENİ ÖZLEDİNİZ BİLİYORUM"

"Doğrulanmış Benim canım dostlarım! Müzik yapmayalı uzun zaman oldu. Müzikten ve siz müzikseverlerden çok ayrı kaldım. Gittiğim her yerde, insanlar “Neden müzik yapmıyorsunuz? Filmleriniz çok güzel ama biz sizin müzik yapmanızı istiyoruz” dediler... Müziğe ara verdiğimden dolayı bana kırgın olduğunuzun ama aynı zamanda beni çok özlediğinizin farkındayım... Yakında sizlere kendimi affetireceğim. Sadece şunu bilmenizi istiyorum; sizleri, müziği, sahneyi, albüm yapmayı ve en önemlisi karşınızda yorumcu olarak bulunmayı çok özledim... Beklediğiniz o güzel haberi sizlerle paylaşıyorum. Müzisyen dostlarımla çalışmalara başladık. Müziğe yeni başlayan bir müzisyenin heyecanı ve ruhunu taşıyorum. Önce 6 Aralıkta Mucize çıksın sonrasına Allah kerimdir. Selam olsun hepinize."

Mahsun Kırmızıgül müziğe dönüyor

ZARARI BÜYÜK

Kırmızıgül son olarak 2017 yılında 'Vezir Parmağı' filmini çekmiş ancak film, gişede beklediği ilgiyi görememişti. 14 milyon TL'ye mal olan film, toplamda 4 milyon TL hasılat ederek 10 milyon TL zarar etmişti.

Mahsun Kırmızıgül müziğe dönüyor