Menajeri Rojin şehit ailelerine vefasızlık yapmadı diyor

Menajeri Rojin şehit ailelerine vefasızlık yapmadı diyor

Diyarbakır-Mardin karayolunun 20’nci kilometresindeki Karaköprü Mevkii’nde 16 Ağustos’ta meydana gelen kazada Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü’nde görevli Ahmet Yıldırım, Ömer Mercimek ve Sıdkı Kara isimli polis memurları sanatçı Rojin’i korumak için Mardin’e doğru sivil plakalı otomobille yola çıktı.

Polis memurlarının içinde bulunduğu otomobil Karaköprü Mevkii’ne geldiğinde Mardin’den Diyarbakır’a gelen bir otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince araç kontrolden çıkarak orta refüjü de aşarak karşı yöne geçip polis memurlarının içinde bulunduğu otomobile çarptı.

Menajeri Rojin şehit ailelerine vefasızlık yapmadı diyor

Diyarbakır'da kaza: 3 polis şehit İZLE

"KEŞKE BEN ÖLSEYDİM"

Kazada 3 polis memuru olay yerinde yaşamını yitirirken, çarpan aracın sürücüsü de yaralandı. Kazadan sonra da twitter hesabından açıklama yapan Rojin, ”Keşke çocukları ve eşleri olan genç insanlar yerine ben ölseydim” diyerek olay nedeniyle üzüntüsünü dile getirdi.

ROJİN ŞEHİT AİLELERİNİ ARAMADI İDDİASI

Vatan'dan Çağdaş Ulus'un haberinde, aradan geçen 39 güne rağmen Rojin’in yaşamını yitiren polis memurlarının ailesini hiç aramadığı iddia edildi. Habere göre sanatçının kendilerini aramadığını söyleyen aileler Rojin’e kırgın olduklarını belirterek,”En azından arayıp baş sağlığı dileyebilirdi. Olayın üzerinden 39 gün geçti. Hiç aramadı. Üzüntüsünü Twitter'dan duyurması yetmez” dedi.

MENAJERİ 'ARADI, ELİMDE KAYITLAR VAR' DİYOR

Rojin'in menajeri Yüksel Kuseyri ise bu iddiayı yalanladı. Kuseyri, Rojin'in yaşanan olaydan dolayı büyük bir üzüntü içinde olduğunu ve şehit aileleriyle görüştüğünü söyledi. Menajer ayrıca Rojin'in şehit ailelerini aradığı tarihlerin telefonunda kayıtlı olduğunu ifade etti fakat bunları yayınlamadı.

Rojin: Keşke ben ölseydim

Menajeri Rojin şehit ailelerine vefasızlık yapmadı diyor