Nazlı Hamarat'ın eşinin katili Türk çıktı

nalzı hamarat

İşte Benim Stilim yarışmasının popüler ismi Nazlı Hamarat’ın işadamı eşi Emir Cevdet Şaşmaz’ın öldürülmesiyle ilgili sır perdesi yavaş yavaş aralanıyor. Ukrayna’nın başkenti Kiev’de öldürülen Türk işadamı Emir Cevdet Şaşmaz’ın katilinin Türk kökenli olduğu öne sürüldü.

Vijdan adlı model, instagram’da işadamı Şaşmaz ile 1 yıldan beri gizli aşk yaşadığını cinayet anında yanında olduğunu öne sürdü ve şunları yazdı:

"O İTİN ELİNDEN SENİ ALAMADIM"

“Can yoldaşımı, hayat arkadaşımı, diğer yarımı kaybettim. Gözlerimin önünde, gözleri arkada gitti. Ellerim kelepçeli engel olamadım, o şerefsiz itin elinden seni alamadım. Hadi kalk gidelim buradan dedim duymadın. Bu bir kabus dedim uyanamadım. 5 dakika sonra olacakları bilmeden, son bakış, son öpüş, son sarılış, son gülümseyiş. Gördüğün son yüz benim. Dudaklarından dökülen son “seni seviyorum” bana ait. Sonrası kapkaranlık.

"YARIM KALDIM ADAM"

Ve kan kırmızı. Yarım kaldım adam. Anlıyorsun değil mi? Ben sana geç kaldım adam yetmedi seninle geçirdiğim koskoca 1 yıl bana. Yetemez! Susacağımı mı sandılar, bilsin herkes. Artık gizleyeceğim bir şey yok. Kaçmaktan yaşayamadığımız aşkımıza üzülüyorum. Artık gösteri zamanı bitti, artık bana aşıkken kimseyi seviyormuş gibi yapmak zorunda değilsin. Artık ölümünden bile prim yapmaya çalışan gösteriş budalalarına tahammül etmek zorunda değilsin.”

Nazlı Hamarat'ın eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen Vijdan

Nazlı Hamarat'ın eşinin katili Türk çıktı

Nazlı Hamarat'ın eşinin katili Türk çıktı