Nilgün Belgün: Babaannem aşk için Müslüman olmuş

Nilgün Belgün: Babaannem aşk için Müslüman olmuş

Nilgün Belgün, 'Tek kişilik Aşk ve Komedi adlı bir gösteriye hazırlanıyorum. Kostümlerini Cana Yaka yaptı. Er meydanı tiyatrodur. Sevgilim Bekir Ünlüataer Türk Sanat Müziği sanatçısı. Tek kişilik bu gösterime ciddi destek verdi. Bu bir tek kişilik gösteri. Bugüne kadar hiç kimse tarafından yapılmadı. Bu bir cesaret işi. One woman show. Kolay işlerin kadını değilim. 15 Kasım'da gösteri başlıyor. Seyirci beğenmezse parası gişeden gelip alsın. Oyunumla birlikte kitabım da 15 Kasım'da çıkıyor. Kitabımda hayatımı anlatıyorum. Gülenay Börekçi sordu ben yanıtladım. Kitap kadınların başucu kitabı olabilir. Kitapta gözyaşlarıyla okunacak bölümler var' dedi.

Nilgün Belgün Ustura Kemal dizisinde Naz Elmas tarafından yapılan Rum taklidi için, 'Yer yer olmuş yer yer olmamış. Açıkçası tam olmamış. Babaannem Rum'du. Adada Rumların arasında büyüdüm. Müjde Ar ile Hümeyra'yı da Rum ve Ermeni taklidi için çalıştırdım ' dedi.

'BABAANNEM AŞK İÇİN DİN DEĞİŞTİRMİŞ'

Nilgün Belgün, 'Muhteşem Yüzyıl'dan bu sezon aynı keyfi almıyorum. Cem Yılmaz'ı çok beğeniyorum. Tek geçerim. Erkekler yaşlandıkça güzelleşiyor. Babaannem aşk için dinini değiştirmiş Müslüman olmuş' dedi.