Orhan Gencebay, çukura takılıp düştü
ensonhaber.com

Sevilen sanatçı Orhan Gencebay, talihsiz bir kaza geçirdi. Evinin yakınlarında yürüyüş yaptığı sırada bir çukura takılıp düşen Gencebay, sol işaret parmağını kırdı.

Taksiye binip eve giden Gencebay, daha sonra eşiyle birlikte tedavi için hastaneye geçti.

Yapılan incelemelerin ardından Gencebay'ın, sol el işaret parmağının kırık olduğu tespit edildi. Gencebay'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

DAHA ÖNCE DE ÇUKURA DÜŞMÜŞTÜ

Orhan Gencebay daha önce de yine Boğaz'da hava almak isterken tek başına yürüyüşe çıkmış ve yine bir çukura takılarak düştüğü gündeme gelmişti.

"HER YER ÇUKUR"

Gencebay'ın eşi Sevim Emre, olayla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Sarıyer Belediyesi'ni suçladı. Emre, "Belediye çok çalışıyor maşallah! Her yer çukur." diye isyan etti.

Sol elinde şişlik ve morarma şikayeti olan Gencebay'ın doktoru Op. Dr. Muzaffer Gökhan Kahraman usta santçının sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kahraman, şunları söyledi:

Orhan Gencebay çukura takılıp düşerek sol işaret parmağını kırdı ViDEO

"EL PARMAKLARINDA KISITLILIK KALMAMASI ÖNEMLİ""

"Orhan Gencebay, iki gün önce yürüyüş yaparken ayağının takılması nedeniyle düşmüş, özellikle sol el parmakları ve el bilek bölgesinde travma meydana gelmiştir. Şişlik ve morarma olarak bilinen ekimoz durumu özellikle parmaklara oturan ağrıda şiddetini artırınca tedavisine başladık. Tetkiklerinin ardından, sol el 2. parmak PIP ekleminde Phalanx köşe kırığı tespit edilmiştir. Her kırık, her yaralanma bizde önemlidir. Lakin el parmaklarını bu kadar ustaca kullanan duayen bir müzisyen için parmak hareketinde kısıtlılık kalmaması çok daha önem arz eder.

"FİZİK TEDAVİ ŞART"

Gencebay'ın sol el 2. parmağı ve el aya bölgesi atele alınmış olup, haftada bir yapılacak Xray ve tomografi tetkikleriyle tedavisi takip edilecektir. Kırığın kaynaması sonrasında ise bir fizik tedavi programı uygulanacak ve parmak hareketlerin de olası ihtimal hareket kısıtlıkların önüne geçilecektir."

Orhan Gencebay, çukura takılıp düştü

Orhan Gencebay, çukura takılıp düştü

Orhan Gencebay, çukura takılıp düştü

Orhan Gencebay, çukura takılıp düştü