ensonhaber.com

Ünlüler dünyasında ünü yurt dışına taşan isimlerden Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, mutlu evlilikleriyle magazin dünyasında parmakla gösterilen çiftler arasında yer alıyor.

Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey karakterine hayat veren Burak Özçivit ve kendisi gibi oyuncu eşi Fahriye Evcen, her yaptıklarıyla gündem olmayı başarıyor.

2019 yılında ilk çocukları Karan'ı kucaklarına alan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 18 Ocak 2023 tarihinde ise Kerem ile ikinci kez anne-baba olmuştu.

Yoğun bir şekilde çalışan ünlü çift, boş vakitlerinde sık sık tatile çıkıyor. Kış aylarında sık sık kar tatiline çıkan ikili bu yıl da gezmeden duramadı.

"Adamımla"

Kar tatilene çıkan Özçivit Ailesi, gündemden düşmüyor. Kuruluş Osman'ın yakışıklı yıldızı Burak Özçivit, geçtiğimiz günlerde oğlu Karan ile karlar üstünde eğlendiği anları "Adamımla" notu ile paylaşmıştı.

Burak Özçivit'in güzel eşi Fahriye Evcen, kar tatilinden karelerine yenilerini ekledi.

Renkli tulum giydi

Evcen'in kayak şıklığı hayranlarından tam not aldı. Renkli tulumu çok yakıştırılan Fahriye Evcen'in, "Karlar kraliçesi Fahriye" yorumları yağan kareleri sosyal medyayı salladı.

Karan Özçivit kayıyor

Güzel oyuncu, büyük oğlu Karan’ın kaydığı anları da Instagram hesabından yayınladı. Karan Özçivit’i başarılı kayak videosu da gündem oldu.