Özcan Deniz ve Samar Dadgar'ın nikah fotoğrafları
ensonhaber.com

Feyza Aktan ile bir dargın bir barışık sürdürdüğü 15 aylık evliliği 2019 yılında sona eren ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, biten evliliğinin ardından gönlünü kendisinden 24 yaş küçük modacı Samar Dadgar'a kaptırmıştı.

Mutlu son pozu

Deniz, yaklaşık 1,5 senedir birlikte olduğu Samar Dadgar ile geçtiğimiz günlerde dünyaevine girdi. Ünlü çift, Zekeriyaköy'de nikah masasına oturdu.

Annesi Kadriye Deniz’in istememesine rağmen kendisinden 24 yaş küçük İranlı sevgilisiyle hayatını birleştiren ünlü şarkının, nikah görüntüleri ortaya çıktı. Nikah karelerinde eşini kucağına alıp poz veren Özcan Deniz’in mutluluğu dikkat çekti.

2 aylık hamile

Şu sıralar Dubai’de tatilde olan çiftten bir şaşırtan haber daha geldi.

Olaylı şekilde boşandığı eski eşi Feyza Aktan’dan Kuzey adından bir çocuğu olan Özcan Deniz'in, bir kez daha baba olacağını iddia edildi. Tv8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının iddiasına göre; Samar Dadgar 2 aylık hamile.

Anne Deniz: Özcan duysun

Özcan Deniz'in annesi Kadriye Deniz, bu evliliği kesinlikle onaylamıyordu.

Nikaha gitmeyen Kadriye Deniz, geçtiğimiz aylarda, "Oğlunuzun evlenmesine sıcak bakıyor musunuz?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

"Özcan da duysun bunu; evlenmesini istemiyorum. Bir tane çocuğu var. Kız arkadaşıyla mutluluklar diliyorum. Ama illa nikah masasına mı oturmak lazım? Belki böyle konuşmam kız arkadaşının gücüne gidebilir, bilmiyorum. Ama istemiyorum."