Şarkıcı İrem Derici'nin çocuk açıklaması gündem oldu:
ensonhaber.com

Geçtiğimiz hafta 'Erkekler kapatılsın' diyen ünlü şarkıcı İrem Derici, çocuk sahibi olmayı isteyip istemediği sorusuna ilginç bir yanıt verdi.

Ünlü şarkıcı, çocuklara tahammül edemediğini söyledi. Derici'nin açıklaması sosyal medyada gündem oldu.

İşte Derici'nin o açıklaması:

"Sürekli ağlayan şeye tahammülüm yok"

“Hiç çocuk hasretim yok. Çocuklara katlanamıyorum. Sürekli ağlayan ve derdini ağlayarak anlatan bir şeye tahammülüm yok.

"Zaten 37 oldum"

Yapmayacağım da. Zaten 37 oldum, muhtemelen yumurtalar da artık ‘Bay bay bir tanem, sana çocuk mocuk yok’ diyor. İstemiyorum.”

Yeni açıklama geldi

Çocuk istemediğine yönelik yapılan açıklama nedeniyle sosyal medyada linç edilen İrem Derici, yeni bir açıklama daha yayınladı.

İrem Derici'den ilginç itiraf; "çocuklara tahammül edemiyorum." Kızım siz geri zekalı mısınız. Bunu kaç yıldır söylüyorum. Ağlayan herhangi bir şeye benim tahammülüm yok.

Erkolar da neden kapatılsın? Ağlayan erkolar kapatılsın. Niye her ilişkinin erkosu ben oluyorum mesela? Hiç bunu soruyor musunuz kendinize. Sormuyorsunuz. Ağlamayın kardeşim. Siz üreyin bol bol. Benim için üreyin, Ahmet, Mehmet için üreyin ben üremeyeceğim. Bu toplum için çok faydalı. Ben üremeyeceğim. Benim ürememe kararıma neden saygınız yok sizin. Twitter'da iki gündür herkes bunu konuşuyor. Dükkan kapandı hadi, üremiyorum.