Sezen Aksu: Tuğçe Kazaz gibi olacağım

Sezen Aksu: Tuğçe Kazaz gibi olacağım

POP müziğin Minik Serçe’si Sezen Aksu, Bodrum’daki konserine “Yeni ve Yeni Kalanlar” şarkısıyla başladı. Ardından “Değer mi Hiç”, “Yol Arkadaşım”, “Sarı Odalar” gibi sevilen eserlerini seslendiren ünlü sanatçı, şarkı aralarında yaptığı esprilerle hayranlarını güldürdü.

TUĞÇE KAZAZ GİBİ OLACAĞIM YAKINDA

“Siz güldükçe yüreğim yağ bağlıyor. Şarkı söylemekten daha çok seviyorum sizi güldürmeyi” diyen Aksu, bir hayranının, zayıflığına dikkat çekerek “20 yıl öncesine dönmüşsün” diye seslenmesi üzerine iyice keyiflendi ve şöyle konuştu: “20 yaşıma mı geldim? Ay ne sevimli. Bak neden, ben sana hemen söyleyeyim. Habire ameliyat oluyorum, karnım içime kaçtı. Tuğçe Kazaz olacağım yakında. 37 yaşındaydım rahmimi aldılar. Sonra pankreasın yarısı gitti. Ardından kalın bağırsağımdan ciddi bir bölüm aldılar. Bende ondan sonra bir erime, bir bel içeri girsin, bir kalça çıksın. Bana bir şeyler oldu.”

YOL ARKADAŞIM SEZEN

Nazal Öncel de önceki akşam İzmir’de konser verdi. Çeşme Anfi Tiyatro’da sevenleriyle buluşan Öncel, şarkılarını seslendirirken Sezen Aksu’ya da selam gönderdi. Aksu’nun hayatındaki öneminden bahseden sanatçı, “Buraya gelirken yol arkadaşım Sezen Aksu’ydu. Sezoş’un şarkılarını dinlerken yol nasıl geçti anlamadık. Dostluğunu kimsenin dostluğuna değişmeyeceğim canım arkadaşım” dedi.