Tuğçe tekrar Müslüman oldu-VİDEO

Tuğçe Kazaz, Yunanlı eşinden boşanma kararı aldı. Takvim'in haberine göre, Tuğçe, Kelime-i Şehadet getirip tekrar Müslüman oldu.



KELİME-İ ŞEHADET GETİRİP KAMERAYA ÇEKTİ
"Vatanım Yunanistan, adım Maria" sözleriyle tepki çeken Tuğçe Kazaz, Türkiye'ye dönmekle kalmadı, yeniden Müslüman oldu. Geçtiğimiz gün Kelime-i Şehadet getiren Tuğçe, bu anı kameraya aldı.










VAFTİZ OLUP DİN DEĞİŞTİRMİŞTİ
Yunanlı aktör Yorgo Seitaridis ile evlenerek hıristiyan olmayı seçen ünlü manken Tuğçe Kazaz'ın, vaftiz edildiği gün çekilen fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

Kazaz, 8 Eylül 2005'te Porto Germeno'daki Ayios Nikolaos Kilisesi'nde vaftiz olarak 'Maria' adını almış ve 24 Eylül'de de Yorgos Seitaridis ile evlenmişti.

Tuğçe Kazaz'ı vaftiz eden Peder Prodoromas vaftiz töreni sonrası, "Sade bir törendi, sadece damadın ailesinden bir kaç kişi vardı. Deniz kenarında olan kilise adettir. Vaftiz olacak kişi denize girer. Tuğçe'de denize girip vaftiz oldu, Maria adını aldı.'' diye konuşmuştu.

BABAANNESİ ÜZÜNTÜDEN KALP KRİZİ GEÇİRMİŞTİ
Tuğçe Kazaz'ın, Hıristiyanlığı seçtiğini açıklamasından sonra, Balıkesir'in Ayvalık ilçesi, Küçükköy Beldesi'nde oturan ailesi babaanne Huriye Kazaz'ın üzüntüden kalp krizi geçirdiği açıklanmıştı.