Wilma Elles: Bebeklerimiz üç isimli olacak

Mersin'de düzenlenen 2. Altın Palmiye ödül töreninde sahneye çıkan isimlerden biri de Wilma Elles oldu. Kerem Göğüş'le olan birlikteliğinden hamile olduğu ortaya çıkan güzel oyuncu, gazetecilerin soruları üzerine doğum tarihiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Wilma Elles: Bebeklerimiz üç isimli olacak

FRİKİK VERDİ

Wilma Elles, Temmuz'un sonu ya da Ağustos'un başı gibi doğumun gerçekleşeceğini belirtti. Mersin'e gelmek için doktoruna danışan Elles, evet cevabını alır almaz eşiyle birlikte soluğu ödül töreninde almış. Gecede tek parça kırmızı bol bir elbise ile boy gösteren Elles, şişen karnını gizlemeye çalışırken elbisesinin azizliğine uğradı.

Sahneye çıktığı anda rüzgarın esmesi ile elbisenin dalgalanması üzerine iç çamaşırının açıldığını fark eden Elles, büyük bir panik yaşadı. Hemen eliyle açılan elbisesini kapatmaya çalışan Wilma, frikik vermekten kurtulamadı.

Wilma Elles: Bebeklerimiz üç isimli olacak

"KEREM BANA ORGANİK ÜRÜNLER ALIYOR"

Kerem Göğüş, eşi Wilma'nın çok uyumlu ve kolay bir hamilelik geçirdiğini, hiç zor isteklerinin olmadığını belirtti. Wilma Elles ise, "Her şeyden az az yemeye çalışıyorum. Özellikle herhangi bir şeye aşermiyorum. Kerem benim için organik ürünler alıyor, onun için bu konuda çok rahatım.

BEBEKLER 3 İSİMLİ OLACAK

Geçen gün özellikle her şeyin portakallısını canım çok istedi, özellikle portakallı çikolatayı çok seviyorum.  Aileleri üzmemek ve kırmamak için bebeklerimiz üç isimli olacak. Doğumumun yurt dışında ya da İstanbul'da gerçekleşmesini hiç düşünmedik, o kadar da önemli bir konu değil bu'' diye konuştu.

Wilma Elles: Bebeklerimiz üç isimli olacak