Yargıtay'dan İvana Sert'e kötü haber

Yargıtay'dan İvana Sert'e kötü haber

2011’de İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuran işadamı Yurdal Sert, 7 yıllık eşi Ivana Sert’ten boşanmayı ve oğulları Kayon Ateş’in velayetini talep etmişti. Yurdal Sert, "şiddetli geçimsizlik ve haysiyetsiz hayat sürme" iddialarıyla açtığı davada ayrıca eşinin Hatem Yavuz’la aşk yaşadığını iddia ederek 1 milyon lira tazminat istemişti.

7 MİLYON LİRA TAZMİNAT TALEP ETTİ

Karşı dava açan Ivana Sert ise evlilik birliğinin sarsılmasında kusurlu kişinin Yurdal Sert olduğunu öne sürdü. Yurdal Sert’in kendisine iftira attığını iddia eden Ivana Sert, Bodrum, Mecidiyeköy, Beykoz’daki taşınmazları ve banka hesaplarının yarısı ile 11 lüks araç ve motosikletlere tedbir konulmasını istedi.
Oğlunun velayetini de isteyen Sert, ayrıca aylık 100 bin lira "yoksulluk nafakası", oğlu için aylık 50 bin lira "iştirak nafakası" ve 5 milyon lira maddi, 2 milyon lira manevi olmak üzere 7 milyon lira tazminat talep etti.

400 BİN LİRA TAZMİNAT ÖDENMESİNE KARAR VERİLDİ

Davanın 10’uncu duruşmasında İstanbul Aile Mahkemesi, çiftin boşanmasına, oğulları Kanyon Ateş’in velayetinin de annesine verilmesine hükmetti. Ivana Sert’in aylık 100 bin liralık yoksulluk nafakası talebini reddeden mahkeme, toplam 400 bin lira tazminat ve oğluna da aylık 5 bin lira iştirak nafakası ödenmesine karar verdi.

Ivana Sert kedi dansıyla yürek hoplattı haberi

Yargıtay'dan İvana Sert'e kötü haber

Ivana Sert: Müslüman olacağım haberi

Yargıtay'dan İvana Sert'e kötü haber