12 haftanın reyting lideri Güzel Köylü

ENSONHABER.com / DETAY HABER Yaşadıkları tesadüfler silsilesi sonrası İstanbul'dan Muğla'nın Güzelköy'üne taşınan şehirli üç kardeşin hayatını anlatan Güzel Köylü, 12 haftadır reytinglerde baş köşede.

Büyükşehir hayatının koşturmacasından sıkılan her insanın olduğu gibi İstanbul'da yaşayanların çoğunun da en büyük hayali, birgün küçük ve sakin bir yere yerleşmektir.

12 haftanın reyting lideri Güzel Köylü

Gül ve Cemal'in ilk karşılaşması - Güzel Köylü İZLE

İSTANBUL'DAN KAÇIŞ

Güzel Köylü'nün üç güzelinin böyle bir hayali olmasa da, bir dizi yanlışlık ve tesadüfler onları İstanbul'un çok uzağına gitmek zorunda bırakır. İlk olarak, iş hayatındaki işgüzarlıklardan, İstanbul'un trafiğinden, kalabalığından ve aşk hayatındaki çıkmazdan bunalan ortanca güzel alır soluğu Muğla'da. Ardından da yaptığı işte bir türlü tutunamayan ablası ve tüm gününü internet başında geçiren küçük kardeşi.

Güzel Köylü Set Fotoğrafları

Güzel köylü Türküler(Cemal'in Aşkı ) İZLE

KÖYÜ KARIŞTIRAN ÜÇ GÜZEL

Kıyafetleri, tarzları, konuşmaları ile köyde İstanbul hayatını yaşamaya çalışan üç kardeş zamanla köye uyum sağlasalar da, Güzelköy'ün kızları ve erkekleri için bu uyum süreci o kadar kolay olmayacaktır. Köyün kızları, yavuklularının ellerinden alınması korkusu yaşarken, erkekleri ise şehirli kız cazibesine çoktan kapılıp gitmiştir.

İstanbul'da evlilik arifesindeyken sevgilisi tarafından terk edilen Gül'ün, yıllar önce varlığından haberdar oldukları babaannesinin, yanlışlıkla köye gönderilen bir kargo ile izini bulmasıyla başlayan Güzelköy macerası 12. haftasına girdi. Sarışın, bakımlı, şehirli güzeli Gül de bu süre içinde köydeki yönetimi neredeyse ele aldı. Babaannesinin hayvanlarının ve tarlasının başına geçen Gül, bir yandan da köyü turistler için cazibe merkezi haline getirmenin mücadelesini veriyor.

12 haftanın reyting lideri Güzel Köylü

Güzel Köylü - CEMALIM İZLE

REYTİNGLERDE İLK SIRADA

Eski İstanbullu; yeni Güzelköylü'nün, evlilige kısa süre kala kendisini terk eden sevgilisi de tıpkı ablası ve kardeşi gibi peşine düşüp köye gelenler arasında. Eski sevgili, eski nişanlısının peşini bırakmasa da, Güzelköylü, köyün en yakışıklısı Cemal'e çoktan gönlünü kaptırmış durumda.

Geniş bir oyuncu kadrosu ile her hafta reytinglerde ilk sırayı alan dizi, sıcak ve samimi havası ile izleyicilerinin yüzünü güldürürken, rakiplerini de zorlamaya devam edeceğe benziyor.