Erzincan'daki maçta çocuk taraftar kendinden geçti

Erzincan’da fanatik bir taraftar, 24Erzincanspor’un kendi sahasında oynadığı maçta kendini kaybederek eğlenirken etrafa renkli manzaralar yansıttı.

24Erzincanspor’un Menemenspor maçında tribünde bulunan Ömer Asaf Denizhan’ın, gol sonrası çalan müziğe eşlik etti.

Küçük çocuğun eğlenceli hareketleri tribündeki diğer taraftarların gözünden kaçmadı.

Taraftarlar eğlenceli anları kayıt altına aldı

Bir vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedilen görüntülerde, Ömer’in gözlerini kapatarak adeta kendinden geçtiği ve etrafındaki taraftarlar tarafından uyarılsa da sevinmeye devam ettiği görüldü.

Erzincan'daki maçta çocuk taraftar kendinden geçti ViDEO

Elinde davul var gibi şarkı söyledi

Tribünlerde adeta kendinden geçen Denizhan, 24Erzincanspor’un Menemenspor karşısında bulduğu ikinci golden sonra elinde davul olmamasına rağmen davul çaldığını hayal ettiğini söyledi.

Erzincan'daki maçta çocuk taraftar kendinden geçti

"Maçta biraz delilik yaptım"

Minik taraftar Ömer Asaf duygularını şu ifadelerle açıkladı;

"Küçüklüğümden beri babamla maçlara gidiyorum. Erzincanspor’u çok seviyorum. İkinci golde çok sevindim ve davul çalmaya başladım. Maçta biraz delilik yaptım. Böyle gözlerimi kapattım. Davul yoktu elimde ama kendimce davul çalmaya başladım. Heyecandan elimdeki şekerlerimi yere attım. Her maça gideceğim. Herkes maça gelsin. Destek verelim Erzincanspor’a."

"Çok mutlu olduğunu, kendini kaybettiğini söyledi"

Çılgın taraftar Ömer Asaf Denizhan’ın babası Osman Denizhan ise oğlunun maçta kendinden geçtiğini belirterek, "Asaf da benim gibi küçük yaştan beri benim gibi Erzincanspor’u takip ediyor. Her maça getiriyorum. O da babasına çekmiş herhâlde dalmış. Mutlu oldum yani o halini görünce, çekmiş atmışlar bana. Asaf her maça geliyor. Zaten kenarda davul da çaldırıyorum statta. Çok mutlu olduğunu, kendini kaybettiğini söyledi. Hatta yanında arkadaşları da vardı, arkadaşlarını da teşvik etmiş getirmişti maça. Mutlu olduğunu söylüyor. Kendimi kaybettim diyor.

Erzincan'daki maçta çocuk taraftar kendinden geçti

"Babasına çekmiş"

Normalde davulumuz var, Asaf’a çaldırıyoruz biz. Ben de tribünde kendimi kaybediyorum. Demek ki o da babasına çekmiş. İnşallah bu bir mesaj olur futbolcularımıza. Gayet iyi oynuyorlar. İnşallah bundan sonra da devamı gelir, şampiyon oluruz." diye konuştu.