7. Koğuştaki Mucize filmi gerçek hikaye mi, nerede çekildi? İşte 7. Koğuştaki Mucize konusu ve oyuncuları!

11 Ekim 2019 yılında vizyona giren 7. Koğuştaki Mucize, o yılın en çok izlenen filmi oldu. O dönemden itibaren sık sık televizyon kanallarında izleyici karşısına çıkıyor.

Güney Kore yapımı Miracle in Cell No.7'den uyarlanan filmin başrolünde genç oyuncu Aras Bulut İynemli yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu filmin senaristliğini ise Kubilay Tat üstleniyor.

İzleyicileri drama doyuracak olan 7. Koğuştaki Mucize filmi bu akşam FOX TV ekranlarında yayınlanacak. Arama motorlarında “7. Koğuştaki Mucize filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler” soruları araştırılmaya başladı. İşte merak edilenler…

7. Koğuştaki Mucize nerede çekildi?

7. Koğuştaki Mucize filminin çekimleri Muğla’da ve İstanbul Beykoz’da özel olarak hazırlanan platoda gerçekleşmiştir.

Filmin konusu

7. Koğuştaki Mucize, 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu ediyor. 1983 yılında bir Ege kasabasında küçük bir kız ölür. Ölen küçük kız sıkıyönetim komutanının kızıdır ve onun ölümünün sorumlusu olarak babaannesi ile yaşayan ve 7 yaşında bir kızı olan Memo görülür.

Memo, her ne kadar suçsuz olduğunu anlatsa da kimse ona inanmaz. İdam cezasına çarptırılan Memo'nun yakınları adaletin sağlanması için uğraşırken, Memo ve kızı Ova'nın tek istediği birbirlerine kavuşabilmektir. Memo, bir mucize gerçekleşip idam cezasından kurtulabilecek midir?

Oyuncu kadrosu

· Aras Bulut İynemli: Memo

· Nisa Sofiya Aksongur: Ova

· Hayal Köseoğlu: Ova'nın gençliği

· Celile Toyon: Fatma Nene

· İlker Aksum: Askorozlu

· Mesut Akusta: Yusuf

· Deniz Baysal: Öğretmen Mine

· Yurdaer Okur: Yarbay Aydın

· Sarp Akkaya: Müdür Nail

· Yıldıray Şahinler: Hafız

· Deniz Celiloğlu: Yüzbaşı Faruk

· Ferit Kaya: Ali

· Serhan Onat: Meydancı Selim

· Emre Yetim: Ayna

· Gülçin Kültür Şahin: Hatice

· Cankat Aydos: Kaçak Asker

· Doğukan Polat: Tevfik