Adım Farah dizi müziği DİNLE! Demet Özdemir'in söylediği şarkı hangisi? İşte sözleri...

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz oturduğu, Deniz Dargı, M. Cem Görgeç ve S. Cenk Boğatur’un birlikte kaleme aldıkları “Adım Farah”, yayın hayatına başladı.

‘Adım Farah dizisi, ülkesinden kaçmak durumunda kalan ve yasa dışı olarak oğluyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah'ın (Demet Özdemir) istemeden bir cinayete şahit olması ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile kesişen hayatlarını konu alıyor.

Dizi; Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in yanı sıra; Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk ve Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi birbirinden ünlü isimler de rol alıyor.

Adım Farah'ın ilk bölümünde izleyiciler Demet Özdemir'in seslendirdiği şarkıyı çok beğendi. Dizi müziğinin hangi dilde ve kime ait olduğu merak konusu oldu.

Seyirciler, "Adım Farah dizi müziği hangisi", "Demet Özdemir'in söylediği şarkı kimin", "Adım Farah şarkısı" gibi başlıklarla arama yaptı.

Peki Adım Farah dizisindeki şarkı hangi dilde? Demet Özdemir'in söylediği şarkı kimin, sözleri ve anlamı ne? İşte dizi müziği...

Adım Farah dizi müziği hangisi?

Adım Farah dizisinde çalan şarkı Khooneye Ma - Marjan Farsad olarak biliniyor.

Şarkı sözleri

Evimiz çok çok uzakta

Sabırlı dağların arkasında

Altın tarlaların arkasında

Boş çöllerin arkasında

Evimiz suyun diğer yakasında

Huzursuz dalgaların diğer kısmında

Selvi ormanlarının arkasında

Bir rüyada, fantezide

Mavi okyanusun arkasında

Armut bahçelerinin arkasında

Asmalığın diğer kısmında

Arı kovanlarının arkasında

Evimiz bulutların ardında

Suratsızlığımızın diğer kısmı

Islak yolların sonunda

Yağmurun arkasında, denizin arkasında

Khooneye Ma Şarkısı