Alparslan: Büyük Selçuklu dizisine bomba transfer! İmzalar atıldı, o isim resmen kadroda...
ensonhaber.com

''Diriliş Ertuğrul'', ''Payitaht Abdülhamid'', ''Bir Zamanlar Kıbrıs'', ''Uyanış Büyük: Selçuklu'' ve ''Maveraya Yolculuk'' gibi tarihi dizileriyle reyting rekorları kıran TRT 1 ekranlarına yeni bir tarihi yapım daha geliyor.

Geçtiğimiz sezon ''Melikşah'' dönemini konu edinen ve ilgiyle takip edilen Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi, yeni sezonda hikayeyi geçmişe doğru sarıyor.

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi, yeni sezonda "Malazgirt Fatihi" olarak adlandırılan Selçuklu Devleti'nin ikinci lideri Alparslan'ın hayatını konu ediniyor.

Başrollerinde Fahriye Evcen, Barış Arduç ve Mehmet Özgür'ün yer aldığı dair detaylar belli olmaya devam ediyor.

YURDAER OKUR ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU'DA

Son olarak ''Kefaret'' dizisinde Ahmet karakteriyle izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Yurdaer Okur, merakla beklenen dizinin kadrosuna dahil oldu.

Akli Film'in sahibi yapımcı Emre Konuk, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Okur'un kadroya dahil olduğunu duyurdu.

Konuk, paylaşımında, ''Yıllar önce yönetmen olarak televizyona çektiğim ilk projemin başrollerindendi. Şimdi yeniden bir aradayız. Kadim dostum Yurdaer Okur, Alparslan: Büyük Selçuklu dizimizde.'' ifadelerini kullandı.

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisine bomba transfer! İmzalar atıldı, o isim resmen kadroda...

ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU'NUN OYUNCULARI

Yeni sezonda ekrana gelmesi planlanan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi için kesinleşen isimler arasında Sultan Alparslan rolünde Barış Arduç, Nizamülmülk rolünde Mehmet Özgür yer alıyor.

Barış Arduç'un partneri kimsesiz Akça Hatun rolüne Fahriye Evcen hayat veriyor. Diziye yeni katılan Yurdaer Okur'un rolü ise henüz bilinmiyor.

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisine bomba transfer! İmzalar atıldı, o isim resmen kadroda...