Aybüke Pusat süper ötesi minisiyle sere serpe uzandı! Kasığa kadar gösterdi:

25 Şubat 1995 yılında Ankara'da hayata gözlerini açan Aybüke Pusat, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü'nden mezun oldu.

Akabinde Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü'ne devam eden Pusat, 2014 yılında Miss Turkey yarışmasında üçüncü oldu.

Bu yarışmada üçüncü olduktan sonra tanınmaya başlayan Aybüke, ilk kez Medcezir ile ekran karşısına çıktı. Medcezir'in ardından; O Hayat Benim ve Familya dizilerinde yer aldı.

Aybüke Pusat'ın asıl parladığı ve kariyerinde basamaklarını hızla çıkmasını sağlayan dizisi ise Söz oldu. Güzel oyuncu burada Tolga Sarıtaş ile başrolü paylaştı.

Genç bir doktor olan Bahar'ı canlandıran Aybüke Pusat, bu dizi sayesinde de tanınırlığını hızla artırdı.

Akabinde Şahin Tepesi'nde yer alan Aybüke, Her Yerde Sen projesinde de güçlü bir başarı elde etti. Şu sıralar Sıfırıncı Gün ile ekran karşısına çıkan Aybüke, dergi çekimleri ve reklam anlaşmalarıyla da dikkati çekiyor.

Geçtiğimiz gü lerde yüzü olduğu bir markanın reklam çekimi için birbirinden güzel pozlar veren Aybüke, hayranlarının aklını başından aldı.

Aybüke Pusat sere serpe

Aybüke Pusat oyunculuk performansı dışında, güzelliğiyle ilgi çekiyor. Doğal ve samimi halleriyle herkesi etkileyen Pusat, sosyal medya üzerinden ise bir hayli aktif..

Cesur sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Aybüke Pusat, süper minili stüdyo pozlarıyla takipçilerini büyüledi. Pusat'ın paylaşımını Damla Colbay, Melisa Döngel, Furkan Andıç gibi isimler de beğendi.

Güzel oyuncunun Instagram'da 3,7 Milyonluk büyük bir kitlesi var ve attığı her karesiyle gündem olmayı başarıyor.