Aydan Şener'den Fahriye Evcen'e tam not

Aydan Şener'den Fahriye Evcen'e tam not

Aydan Şener, halefi Fahriye Evcen hakkında Akşam Gazetesi'ne konuştu.

27 yıl öncesinin 'Çalıkuşu'su, halefine not verdi. 2013'ün 'Feride'sini beğenen Aydan Şener, 'Fahriye Evcen'i ben önermiştim. Romandaki karaktere tıpa tıp uyuyor' dedi.

FAHRİYE EVCEN'E TAM NOT VERDİ

Tek kanallı dönemde izleyiciyi ekrana kilitleyen 'Çalıkuşu', 27 yıl sonra yine dizi olarak TV'de. 7 bölümlük versiyonda 'Feride'yi canlandıran Aydan Şener, tanıtımlarını izlediği 2013 model diziye ve halefi Fahriye Evcen'e not verdi:

'Televizyon bir tüketim sektörü. Yeniden çekilmesi güzel. Tanıtımlarını seyrettim. Gayet başarılı buldum. Giyim tarzları, saçlar ve en önemlisi müziklere sadık kalınmış. İnşallah başarılı olurlar. Çünkü büyük emekler veriliyor bu tarz projelere.Fahriye'nin (Evcen) oyunculuğunu çok beğenirim. Zaten daha kimin oynayacağı belli olmadığı bir dönemde 'Feride' rolü için Fahriye'yi önermiştim. Sağolsun yapımcılar önerimi dikkate almışlar. Koyu renk saçları, beyaz teni, kaşları ve gözleriyle romandakine çok daha uyuyor. O diğer adayların arasından en doğru seçim. 'Kamran'ı canlandıran Burak Özçivit'le iyi partner olmuşlar.'