Başrolde Yasak Elma'nın yıldızı ve Ekin Mert Daymaz var! Seni Kalbime Sakladım'ın ilk tanıtımı nefes kesti
ensonhaber.com

TRT 1 ekranlarında yaz sezonu yayınlanacak dizi hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor.

Son olarak Kara Tahta ve Kasaba Doktoru dizilerini izleyicilerle buluşturan TRT 1, yaz sezonuna oldukça iddialı bir giriş yapacak.

Merakla beklenen yapımlardan biri olan ''Civan Mert'' kod adlı dizi, geçtiğimiz gün sete çıktı.

Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu ve yeni adı ''Seni Kalbime Sakladım'' olan dizinin ilk tanıtımı da yayınlandı.

Tanıtımı merak uyandırdı

Senaryosunu Burcu Yılmaz ile Pınar Kaya'nın kaleme aldığı Sev Yapım imzalı Seni Kalbime Sakladım dizisi, tanıtım fragmanıyla merak uyandırdı.

İzleyiciler tarafından sabrısızlıkla beklenen dizinin başrollerini Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Zeynep karakteriyle akıllara kazınan Sevda Erginci ile Ekin Mert Daymaz paylaşıyor.

Seni Kalbime Sakladım yakında TRT 1’de İzle

Seni Kalbime Sakladım konusu ve oyuncu kadrosu

Seni Kalbime Sakladım dizisi; aile şirketini yöneten zeki, becerikli ve güzeller güzeli Zeynep ile ''yekparmak vale'' olarak ün salmış, naif ama mert mahalle delikanlısı Civanmert'in aşkını ekrana taşıyacak.

Temmuzun ikinci haftası yayında olması planlanan dizinin kadrosunda Mehtap Bayri, Osman Alkaş, Gülseren Gürtunca, Gökçe Akyıldız, Elçin Afacan, Berke Üsdiken, Ali Öner, Emre Taşkıran, Tarık Ündüz ve Derda Yasin Yanal yer alıyor.