Burcu Özberk'in Instagram'ı iç açtı, o pozlar yazı özletti! Bikinili karesi olay:

Güneşin Kızları dizisi ile adını duyuran Burcu Özberk, başarılarına her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan ünlü isim, Muhteşem Yüzyıl ile ekranlara "Merhaba" demişti.

Huricihan Sultan karakterini canlandıran ve asıl ilgiyi orada üzerine çeken Burcu, Güneşin Kızları'ndan sonra unutulmaz isimler arasına yerleşti.

Genç yaşına rağmen sergilediği başarılı performansına başarılı işleri ekleyen Burcu, Afilli Aşk ile kariyerinin zirve dönemlerini yaşadı.

Bu dizi ile Altın Kelebek Ödülleri’nde Romantik Komedide En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazanan Burcu Özberk, son olarak Aşk Mantık İntikam'da yer aldı.

Güzel oyuncu bu diziden sonra Bali'ye gitti ve tatilden çektirdiği karelerini peş peşe sosyal medya hesabından yayınladı.

Akabinde Rüyanda Görürsün filmiyle Murat Boz ile kamera karşısına geçen Burcu, güzelliği ile hayranlarını etkiliyor.

9,2 Milyon kişilik Instagram hesabında paylaştığı pozlarla gündemden düşmeyen oyuncu, ekranlarda yaşadığı başarıyı Instagram'da da buldu.

Yaz pozları iç açtı

Her pozu ile ilgi çeken Burcu Özberk'in Instagram hesabına bakanların adeta içi açılıyor. Hem yazın paylaştığı bikinili kareleri hem de akabinde attıkları, hayranlarını büyülüyor.

Geçtiğimiz günlerde saçını siyaha boyatan ve kahkül bırakan Burcu'nun yaz aylarında attığı bir karesi, Instagram'ın en fazla beğenilen fotoğrafı oldu.

Burcu'ya bazıları eleştiri yağdırırken, Instagram'ın geneli ise güzelliğine methiyeler dizdi.