Büyükşen cinayetinde son durum: Necla Metin cinayeti çözüldü mü, katili kim?
ensonhaber.com

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, çözülememiş cinayetlere ışık tutmaya devam ediyor.

İşlenen her konu gündemde uzun süre yer tutarken, porgramda bir süredir Necla-Metin Büyükşen çiftinin cinayeti işleniyor.

Anne ve babasının katillerini arayan Osman Büyükşen, programdaki konuşmalarıyla dikkat çekmiş, Müge Anlı'yı ağlatmıştı. Bunun üzerine, olay daha fazla dikkat çekmeye başladı.

Programı takip edemeyenler, Necla-Metin Büyükşen çiftinin cinayetine ilişkin yaşanan son gelişmeleri merak ediyor. Bugün ekrana gelen bölüm, yine heyecanlı anlara sahne oldu.

Peki, Necla Metin cinayeti çözüldü mü, katili kim? Nejla-Metin Büyükşen cinayetinde son durum ne? Tek görgü tanığı olan kızları Büşra konuştu mu? İşte son yaşananlar..

NEJLA-METİN BÜYÜKŞEN CİNAYETİNDE JANDARMANIN İFADELERİ

Müge Anlı cinayetle ilgili bir jandarma erini yayına alarak, söylediklerini dinledi. Jandarmanın yayında söyledikleri Uğur ve Büşra Büyükşen'i kızdırdı.

Uğur Büyükşen, anne babasının ölümünün ardından eve yürüyerek geldiği söylenince, sinirlendi. Stüdyoda bağırıp, ağlamaya başlayan Uğur Büyükşen, kardeşi Büşra Büyükşen'e doğruları söylemesi için ısrar etti.

Jandarma er ise Uğur Büyükşen'e tepki göstererek, "Herkes toplandı senin kapının önüne, evin önüne jandarma arabası geldi, merak bile etmedin. İnsan bir sorar. Silah elimdeydi, sana silah bile doğrultmadım. Senin annen ölmüş. Ben sana 'kimsin' dedim. 'Oğluyum' dedin. Ben gördüğümü söylüyorum." dedi.

Uğur Büyükşen ise "Ben soru sorarak ve koşarak geldim. Orada durdum. Tekrar koştum ve geldim." diyerek olay gününü yeniden anlattı.

Büşra Büyükşen ise "Beni içeri alarak sakinleştirmeye uğraştılar." dedi.

CİNAYET ÇÖZÜLDÜ MÜ?

Büyükşen çiftinin katilleri henüz bulunamadı. Olaya ilgili özel ekip kuruldu.

Cinayeti çözmek için tüm tanıkları dinleyen Müge Anlı, bugün yayına katılan ve tanıklık yapan kişilerin sözleri karşısında şaşırdı.

Bugün yayına bağlananlar; köyde evlerin birbirine çok benzediğini, Büyükşen çiftinin yan komşunun evli bir kadını 300 lira dolandırdığını söyledi.  Tanıklar; komşunun dolandırdığı kişilerin yakınlarının kiralık katil tuttuğunu, katillerin ise evleri karıştırarak Büyükşen ailesinin evine girdiği, Metin Büyükeşen ve eşi Necla Büyükşen'in bu şekilde kazayla öldürülmüş olbileceğini söylendi.

Büyükşen cinayetinde son durum: Necla Metin cinayeti çözüldü mü, katili kim?