Camdaki Kız 12. bölüm 2. fragmanı: Hayri sonunda göründü!
ensonhaber.com

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız, ikinci sezonuyla da büyük ilgi görüyor.

Kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Nur Sürer, Hande Ataizi, Hamza Yazıcı ve Selma Ergeç gibi ünlü isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisi, 12. bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yeni sezonda da perşembe akşamlarına damga vuran reyting rekortmeni dizinin merakla beklenen 12. bölümünden 2. fragman izleyicisiyle buluştu.

Yayınlanan fragmana, Cihangir Ceyhan'ın hayat verdiği Hayri karakteri damga vurdu. Tamer Levent'in hayat verdiği Rafet karakterinin kalp krizi geçirdiği görülen fragmanda, Hayri Rafet'in yardımına koşuyor. İşte Camdaki Kız 12. bölüm 2. fragmanı...

Camdaki Kız 12. bölüm 2. fragmanı İZLE

CAMDAKİ KIZ 12. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yeni bölümde; Feride, Cana ve Sedat'ı yan yana yakarlarken evdeki bir hadiseye kızan Rafet Koroğlu esip gürlüyor. Rafet Bey, Nalan'ın üzerine giderken Muzo araya giriyor.

Rafet'in Muzo'ya bağırmasına dayanamayan Gülcihan, ''Rafet. Eğer bu koskoca evde yalnız ölmek istemiyorsan benim çocuklarımdan uzak duracaksın!'' diyerek ilk kez dişlerini gösteriyor.

Yaşadıklarını kaldıramayan Rafet Koroğlu ise otelde fenalaşırken yardımına geçtiğimiz haftalarda Nalan'a Cana'nın hediye ettiği bilekliği bulan Hayri yetişiyor.

Böylece sezon finalinden bu yana sürekli yaka kartı ve elleri görülen Nalan'ın büyük aşkı olacak Hayri ortaya çıkıyor. Dizide Hayri karakterine genç oyuncu Cihangir Ceyhan hayat verecek.

Camdaki Kız 12. bölüm 2. fragmanı: Hayri sonunda göründü!