Camdaki Kız 23. bölüm fragmanı: Nalan, Feride'nin sakladığı büyük sırrın peşine düşüyor!
ensonhaber.com

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından Kanal D ekranlarına uyarlanan ve perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız dizisi, ikinci sezonuyla da büyük ilgi görüyor.

Kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Nur Sürer, Hande Ataizi, Hamza Yazıcı, Enis Arıkan ve Selma Ergeç gibi ünlü isimlerin yer aldığı Camdaki Kız, her bölümüyle sosyal medyaya da damgasını vuruyor.

Yönetmenliğini Nadim Güç'ün üstlendiği Camdaki Kız'ın merakla beklenen 23. bölüm fragmanı yayınlandı.

Yayınlanan fragmanda, Nalan ile yüzleşen Adil, Nalan'a annesinin kendisinden başka kimseye güvenmediğini ve bu yüzden derin bir karanlık içinde yaşadığını söyler.

Öte yandan Feride saklamak için ömrünü adadığı sırrını Nalan'ın öğrenmemesi için elinden geleni yaparken, Melisa Muzo'ya Nalan'ın yanlış kardeşle evlendiğini söyler.

Nalan, annesi Feride'nin sakladığı büyük sırrın peşine düşer. Hayri, onu bir mezarlığa götürür. Nalan, mezar taşında yazan Sema İpekoğlu ismini annesi Feride'ye sorar.

Feride, hayalet görmüş gibi bu isimden korkar. Peki Nalan öz annesinin Sema İpekoğlu olduğunu öğrenecek mi? İşte Camdaki Kız 23. bölüm fragmanı...

Camdaki Kız 23. Bölüm Fragmanı VİDEO

CAMDAKİ KIZ 22. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hayri’yle Melisa’nın karşılaşmasını engelleyen Muzo, Nalan’ın söylediklerinden sonra Melisa ile yalan ilişkisine devam etmek zorunda hisseder.

Sedat, Melisa ile ilgili bildiği gerçekleri Muzo’ya söylemenin bir yolunu ararken, Melisa’nın da Sedat ile ilgili bir planı vardır.

Feride’nin Adil hakkındaki şüpheleri artınca, Nalan’dan Adil’i takip etmesini ve kendisini her adımından haberdar etmesini ister. Babasının peşine takılan Nalan, Adil’in beklenmedik ziyaretine şahit olur.