Camdaki Kız'ın gizemli karakteri Muzo kimdir? Enis Arıkan hakkında bilgiler..
ensonhaber.com

Prof. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisinin başrollerinde, Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu yer alıyor.

Evin oğullarından birisi olan Muzaffer, gizemli oluşuyla sosyal medyanın da gündeminde yer alıyor.

Camdaki Kız'ın gizemli karakteri Muzo kimdir? sorusu, 3. bölüm fragmanıyla birlikte netliğe kavuştu. Gizemli karakteri, Enis Arıkan canlandıracak.

Peki, Camdaki Kız'ın gizemli karakteri Muzo kimdir? Enis Arıkan kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte, Enis Arıkan'ın hayatı hakkında bilgiler...

CAMDAKİ KIZ MUZO KİMDİR?

İlk bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başaran Camdaki Kız dizisindeki Muzaffer (Muzo) karakteri, evin oğullarından biridir ve kapalı kapılar ardından bir hayat yaşamaktadır.

Hem evin hem de şirketin teknoloji ve tasarruf beyni konumundadır. Evdeki her şey tek tek hesaplama yapan Muzaffer'in onayından geçmektedir. Ekranlarda hiç gösterilmediğinden izleyiciler tarafından gizemli karakter olarak adlandırılmaktadır.

Çok merak edilen Muzo karakterinin Enis Arıkan tarafından canlandırılacağı belirtildi. Uzun zamandır program yapan ve yıldızı son zamanlarda daha da parlayan Enis Arıkan'ın Camdaki Kız ile ekranlara dönecek olması ise hayranlarını heyecanlandırdı.

ENİS ARIKAN KİMDİR?

3 Ocak 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Enis Arıkan, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü ve Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü’nden mezun olmuştur.

Şebnem Bozoklu ve Ezgi Mola gibi pek çok ünlü isimle sınıf arkadaşı olan Enis Arıkan, birçok reklam projesinde rol almış ve dizi kariyerine 1998 yapımı 'Aynalı Tahir' ile başlamıştır.

Bu dizinin ardından Çekirdek Aile, Kadın İsterse, Genco, Aşk ve Ceza, Cesur Hemşire ve Hayat Ağacı gibi pek çok projede yer alan Enis Arıkan, asıl çıkışını ise başrollerini Gürse Birsel, Sarp Apak, Hasibe Eren ve Cengiz Bozkurt’un yaptığı Jet Sosyete dizisiyle yapmıştır.

Bu dizide canlandırdığı Tony karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Arıkan, skeç tadındaki Youtube ve instagram videolarıyla da gündeme gelmektedir.

ENİS ARIKAN'IN ROL ALDIĞI DİZİLER

2018- Jet Sosyete 2014 – Hayat Ağacı (Arif Gür) (TV Dizisi) 2014 – Cesur Hemşire (TV Dizisi) 2012 – Uçurum (Kutlu) (TV Dizisi) 2010 – 2011 – Yerden Yüksek (Sabit Cezzar) (TV Dizisi) 2010 – Aşk ve Ceza (TV Dizisi) 2009 – Kapadokya Düşleri (Ahmet) (TV Dizisi) 2008 – Kurtlar Vadisi Pusu 2. Sezon (TV Dizisi) 2007 – Genco (Cüneyt) (TV Dizisi) 2004 – Kadın İsterse (TV Dizisi) 2003 – Gurbet Kadını (Fırat) (TV Dizisi) 2002 – Çekirdek Aile (TV Dizisi) 2002 – Yıldızların Altında (TV Dizisi) 2001 – Hırsız (Cem) (TV Dizisi) 1999 – Zilyoner (TV Dizisi) 1998 – Gülerken Ağladık (TV Dizisi) 1998 – Aynalı Tahir (Erman) (TV Dizisi)

Camdaki Kız'ın gizemli karakteri Muzo kimdir? Enis Arıkan hakkında bilgiler..

Camdaki Kız'ın gizemli karakteri Muzo kimdir? Enis Arıkan hakkında bilgiler..

Camdaki Kız'ın gizemli karakteri Muzo kimdir? Enis Arıkan hakkında bilgiler..