Cansu Dere derin bacak dekoltesiyle

14 Ekim 1980 yılında Ankara'da dünyaya gelen Cansu Dere, 2000 yılında Kanal D Miss Turkey 3. güzeli oldu ve profesyonel mankenlik yapmaya başladı.

Baba tarafından Bulgaristan kökenli olan Cansu Dere, İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nü yarıda bıraktı ve mankenliğe odaklandı.

Birçok ünlü isimle çalışma fırsatı bulan Dere, Sıla dizisi sayesinde yıldızını parlattı ve herkes tarafından tanınmaya başladı.

2009'da döneme damgasını vuran Ezel dizisindeki Eyşan rolü ile daha çok ünlenen Dere, kariyerinin dönüm noktasını yaşadı.

Bu dizi ile hala daha Eyşan olarak anılan Cansu Dere, son olarak Sadakatsiz ile ekrana geldi ve Asya'ya hayat verdi.

Asya karakteri ve oyunculuğu ile de dikkatleri bir kez daha üzerine çeken Dere, sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarla da olay oldu.

Sosyal medyadan çok fazla fotoğraf paylaşmayan ancak paylaştığı zaman da olay olan Dere, birbirinden güzel kareleriyle yorum rekoru kırıyor.

Cansu Dere'nin pozları yaktı

Güzel oyuncu Cansu Dere, sosyal medya hesabından birbirinden farklı karelerini paylaşmaya devam ediyor. Doğallığa önem veren ve çok fazla makyaj yapmayı tercih etmeyen Dere, paylaşımlarıyla herkesi etkiledi.

Cansu Dere'nin bazı paylaşımlarına "Eyşan" yorumlarının yapılması da dikkati çekti. Hayranlarının Eyşan'ı hafızalardan silemedikleri görüldü.

Kenan İmirzalıoğlu ile başrolü paylaşan Dere, bu dizi sayesinde büyük bir üne kavuşma fırsatı bulmuştu.

Cansu Dere derin bacak dekoltesiyle

Cansu Dere derin bacak dekoltesiyle

Cansu Dere derin bacak dekoltesiyle

Cansu Dere derin bacak dekoltesiyle