Çukur dizisinde Aleyna Çakır sahnesi
ensonhaber.com

Çukur dizisinin dün akşamki bölümünde, evinde ölü bulunan Aleyna Çakır'ı konu alan bir sahne sosyal medyanın gündemine oturdu.

Dizide yer alan sahnede, Çakır'ın, şüpheli Ümit Can Uygun tarafından darbedildiği ve Instagram üzerinden canlı yayın yaptığı anlar canlandırıldı.

Çukur dizisinde Aleyna Çakır sahnesi VİDEO

OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ

3 Haziran Çarşamba sabahı Aleyna Çakır adıyla bilinen, 21 yaşındaki Sema Esen'in erkek arkadaşı olduğunu söyleyen Ümit Can Uygun, polisi arayarak Esen'i evinde ölü bulduğunu söyledi.

Polis, ihbar sonrası gittiği evde Esen'in cesedini buldu. Esen'in boynunda bornoz kuşağı olduğu, yüzüstü yatar halde bulunduğu, elleri ve bacaklarında morluklar bulunduğu bilgisi yer alıyordu.

Polis, kayıtlara 'intihar' olarak geçen olayın ardından 22 yaşındaki Ümit Can Uygun'un ifadesini alarak serbest bıraktı.

Olayın ardından Ümit Can Uygun'un, gerçek adı Sema Esen olan Aleyna'ya yaklaşık bir buçuk ay önce şiddet uyguladığı ve ardından Instagram üzerinden canlı yayın yaptığı bilgisi, canlı yayının görüntüleriyle birlikte sosyal medyada paylaşıldı.

Aleyna'nın 17 Nisan'daki olayın ardından polise giderek şikayette bulunduğu, Uygun'a bir ay uzaklaştırma cezası verildiği, Uygun'un polise ifade verdikten sonra görüntüleri sosyal medyadan sildiği ortaya çıktı. Ancak bazı kullanıcılar tarafından görüntülere ulaşıldı ve internet ortamına verildi.

Aleyna Çakır'ın 17 Nisan'da polise verdiği ifadeye göre, Çakır koruma da talep etmişti.

Bir süre sonra Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da bir açıklama yaparak, "17 Nisan'da Esen'in darbedilmesiyle 3 Haziran'da ölümü arasında bağlantı bulunmadığını" belirtti.

Çukur dizisinde Aleyna Çakır sahnesi

Çukur dizisinde Aleyna Çakır sahnesi

Çukur dizisinde Aleyna Çakır sahnesi

Çukur dizisinde Aleyna Çakır sahnesi

Çukur dizisinde Aleyna Çakır sahnesi