Cumhuriyet yazarından Erdoğan'a: Artistlik yapma lan

Cumhuriyet yazarından Erdoğan'a: Artistlik yapma lan

Cumhuriyet gazetesi yazarı Cüneyt Arcayürek, bugün kaleme aldığı köşe yazısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için sert ifadeler kullandı. Erdoğan'ın "Her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alıyoruz" sözlerini eleştiren Cumhuriyet yazarı; "Bu (hangi?) milletin barış ve huzuru için baldıran zehri de içermiş!.. Artistlik yapma lan!" ifadelerine yer verdi.

Yazısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştiren Arcayürek, "Türk milletinin hakkını savunacak bir anamuhalefet lideri yok" dedi.

İşte Arcayürek'in hakaretlerle dolu yazısından bir kesit;

Üstelik Türk ve Türk milletini savunacak anamuhalefet lideri de olmadığına göre...

....Taha Akyol'un Hürriyet'te yazdığı gibi; "millet adının Türk milleti, bayrak adının Türk bayrağı olması, bu toprakların bin yıllık tarihinin reddedilmez ve tabii sonucu" olmasına karşın ve lakin...

ETEKLERİNDE BAYRAMLIK ZİLLER ÇALIYOR

.....Türk'üm diyemeyen RTE ile Türk değil, Kürt olduğu bilinen bu ikilinin; Türk ve Türk milletini anayasadan çıkarmakta mutabık kalmaları kadar doğal bir olay yoktur!

Milletvekili Türk değil, Arnavut'um dediği için eteklerinde bayramlık ziller çalan RTE'den Türk ve Türk milleti sözcüklerini savunmasını beklemek abesle iştigal!

Sen Kasımpaşalı mısın, mert, sözü özü bir kişi, üstelik şeffaf mı şeffaf biri misin? Öyleyse kanıtladı.

Bin dereden su getirerek bütün konuşmalarında kıvıra kıvıra yan çizerek yeni anayasadan sileceğini ve bu sonucu sağlamak için muteber kişiliğe dönüştürdüğün 'sayın' caniyle uzlaştığını...

"ARTİSTLİK YAPMA LAN"

....badem bıyıklı suretini görmekten usandığımız TV'lerden birine çık.. ve:

"...Ben Türk değilim. Rize'nin bir zamanlar adı Rum olan bir köyünde doğma, rivayete göre Gürcü kökenliyim" deyiver de boyunu bosunu görelim!

Bu (hangi?) milletin barış ve huzuru için baldıran zehri de içermiş!..

"Artistlik yapma lan!"