Yasak Elma'dan ayrıldı, Haluk Bilginer'li Baba dizisine dahil oldu! Oyunculuğunu konuşturacak
ensonhaber.com

Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum ile Ekin Atalar'ın kaleme aldığı Show TV'nin yeni dizisi Baba, sezonun en iddialı yapımları arasında yer alıyor.

Başrollerinde ''Emin Saruhanlı'' rolüyle Haluk Bilginer ve "Kadir Saruhanlı" rolüyle Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı Ay Yapım imzalı Baba dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Anadolu'dan İstanbul'a gelen bir ailenin hikâyesini konu edinen dizi, ilk tanıtımı ile herkesin ilgisini çekerken sosyal medyanın da gündemine oturmayı başarmıştı.

Birbirinden kopan Saruhanlı ailesinin uçak kazası sonrası değişen hayatını etkileyici bir dille anlatacak olan dizinin kadrosuna katılan oyuncular da yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor.

TOLGA SALA BABA'DA

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Diriliş Ertuğrul dizisinde hayat verdiği Hamza Alp karakteriyle adından söz ettiren ve son olarak Yasak Elma dizisinde Kurban karakteriyle izleyici karşısına çıkan Tolga Sala, Baba dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Büyük bir merakla beklenen dizinin kadrosunda Zeynep Tuğçe Bayat, Taner Rumeli, Özge Özaacar, Beril Pozam, Damlasu İkizoğlu ve Nihan Okutucu da yer alıyor.

Yasak Elma'dan ayrıldı, Haluk Bilginer'li Baba dizisine dahil oldu! Oyunculuğunu konuşturacak