Ebru Şallı'nın oğlu Beren mankenlere taş çıkarttı!

15 Ocak 1977 yılında İzmir'de dünyaya gelen Ebru Şallı, 1995 yılı Queen of Turkey Yarışması'nda birincilik elde etti. 1993 yılında fotomodellik yapmaya başlayan Şallı, 1997 yılında Ozan Orhon ile evlendi.

1 yıl sonra boşanan güzel isim; Unutabilsem, Belalım Benim ve Gölge Çiçeği gibi televizyon dizilerinde yer aldı.

Harun Tan ile evlendikten sonra podyumları bırakan Ebru, kendisini plates ve sağlıklı yaşama adadı. Yaptığı plates ile gündemden düşmeyen Şallı, iki erkek çocuk dünyaya getirdi.

Beren ve Pars Tan adında iki erkek çocuk dünyaya getiren Ebru Şallı, 2016 yılında büyük bir acıyla sarsıldı.

Başarılı ismin küçük oğlu Pars, 16 Nisan 2020'de lenfoma nedeniyle hayatını kaybetti ve Şallı için zor günler başladı.

Bu zor günlerde eşi Uğur Akkuş ve büyük oğlu Beren'den teselli bulan Şallı, Hafta içi her gün Beyaz TV'de Ebruli programının sunuculuğunu yapıyor.

Yeniden hayata tutunmayan çalışan güzel ve başarılı isim, 45 yaşına girdi. Ebru Şallı yeni yaşını ailesi ve yakın çevresiyle birlikte kutladı.

Ailesi ve yakın çevresi ile doğum günü partisinde buluşan Şallı, o anları da sosyal medya üzerinden hayranlarının beğenisine sundu.

Oğlu Beren ilgi çekti

Ebru Şallı büüyk oğlu Beren ile de poz vermeyi ihmal etmedi ve onları sosyal medya hesabından paylaştı. Şallı'nın partisine Beren'in kız arkadaşı da katıldı. Pars'ın vefatından sonra Beren'de teselli bulan Şallı, övgü dolu yorumlar aldı.

Şallı paylaştığı karelere şu notu düştü;

"25 gibi 45 daha ne olsun! Sağlık hayattaki en büyük hazinemiz! Tüm canlarıma, aileme çok teşekkür ediyorum."

Şallı'nın oğlu Beren ise yakışıklılığı ile mankenleri solladı. Beren'e yorum yağdıran hayranları, "Nerede sakladın sen bu çocuğu?" demeden geçemedi.