Gelinim Mutfakta kim elendi? 14 Mayıs Gelinim Mutfakta haftanın birincisi..
ensonhaber.com

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayımlanan ve ilgiyle izlenen yemek yarışması Gelinim Mutfakta'da, bir kez daha final heyecanı yaşandı.

Seda Sayan ve kayınvalideler, bugün yapılan yemekleri tadarak puanlarını verdi. Tüm hafta boyunca verilen puanlar baz alındığından en yüksek puanı alan yarışmacı haftanın birincisi olup beş altın bileziği koluna taktı.

Bir hafta boyunca el lezzetini yarıştıran gelinlerden biri, en düşük puanı alarak Gelinim Mutfakta'ya veda etti. Gelinim Mutfakta 14 Mayıs 2021 elenen ve birinci olan isim açıklandı.

Programın izleyicileri, 'Gelinim Mutfakta kim elendi, 14 Mayıs Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?' sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı.

Peki, Gelinim Mutfakta kim elendi? 14 Mayıs 2021 Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? İşte detaylar...

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Final heyecanının dorukta olduğu cuma gününde, en yüksek puanı almak için mutfakta ter döken gelinler, şambali tatlısı yaptı.

Seda Sayan, kaynanalar arasında çekişmelerin eksik olmadığı Gelinim Mutfakta yarışmasında, pazartesi gününden bu yana alınan puanların toplanmasıyla haftanın en düşük puanını alarak yarışmadan elenen ismi açıkladı.

Gelinim Mutfakta'nın 7 Mayıs 2021 tarihli son bölümünde, elenen yarışmacı Gönül oldu.

Gelinim Mutfakta kim elendi? 14 Mayıs Gelinim Mutfakta haftanın birincisi..

7 MAYIS GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ

Tüm hafta boyunca el hünerlerini sergileyen yarışmacılardan bugün rakiplerine göre en yüksek puanı alan ve hem haftanın birinciliğini hem de 5 altın bileziği kazanan gelin Yağnur oldu.

Gelinim Mutfakta kim elendi? 14 Mayıs Gelinim Mutfakta haftanın birincisi..