Hakan Peker'in hayranıyla başı belada! 480 farklı hesapla taciz etti! Hapis istemiyle yargılanacak!

Ünlü şarkıcı Hakan Peker'in başı takıntılı takipçisiyle derde girdi. Şarkıcının Tuğba B. isimli hayranı 480 farklı sosyal medya hesabı açarak Hakan Peker'e mesajlar atmış.

Hakan Peker sürekli kendisine mesaj atan ve karşılık alamayınca hakaret eden takipçisinden kurtulmanın yolunu mahkemeye vermekte buldu.

Tuğba B. hakkında "kişilerin huzur ve sükununu bozma", "hakaret" ve "özel hayatın gizliliğini ihlal" suçlarından 13 yıl 11 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Sabah gazetesinde yer alan iddiaya göre İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya Hakan Peker'i temsilen avukatı katılırken davalı Tuğba B. mahkemeye gelmedi.

Hakan Peker'in avukatı Tuğba B. hakkında şikayetlerinin sürdüğünü dile getirerek, "Hakkında zorla getirme kararı verilsin. Dava açıldıktan sonra da benzer eylemlerde bulunduğu için yeni soruşturmalar da açıldı. Aile mahkemesinden uzaklaştırma kararı da almıştık ve ihlal ettiği için cezalandırıldı" ifadelerine yer verdi.

480 farklı hesap açarak Hakan Peker'i taciz eden Tuğba B. sosyal medyada gündeme oturdu. Davanın nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor..